Doseersystemen

Verpakkingen op maat van uw verbruik

Pauwels Sauzen wordt al sinds 1909 gewaardeerd omwille van haar kwalitatieve en smaakvolle sauzen. Maar, is er meer. Voor optimaal gebruik én behoud van onze sauzen, heeft Pauwels Sauzen een aantal verpakking en doseersystemen of dispensers ontwikkeld. In Pauwels Sauzen hebt u immers een partner gevonden die met u meedenkt wat betreft het gebruik van onze producten. Welk doseersysteem past het beste bij mijn verbruik? Op welke manier kan ik hygiënisch te werk gaan zonder in te boeten aan snelheid en efficiëntie tijdens de service? Hoe puur ik het maximale uit mijn verpakking? Pauwels Sauzen zet zich elke dag opnieuw in om de gebruikservaring van haar klanten te optimaliseren en voor elk type klant een oplossing op maat aan te bieden.

Voor een optimaal rendement

Onze sauzen zijn verkrijgbaar in allerlei verpakkingen en doseersystemen. Zowel voor basisproducten als Mayonaise of Ketchup, alsook voor speciaalsauzen als Andalouse, Tartaar of Curry hebben wij een uitgebreid gamma op maat van uw zaak, uw verbruik én uw klanten. Of u nu uitbater bent van een populaire frituur, bloeiende snackbar, opstartende foodtruck of traditioneel restaurant: in onze gamma vindt u ongetwijfeld de oplossing die u zoekt. Grote variatie is immers een échte kracht van Pauwels Sauzen, eentje waar we fier op zijn. Met onze doseersystemen kunt u dan ook zeer hygiënisch te werk gaan, alsook nauwkeurig doseren en portioneren. U beheerst met andere woorden tot op de druppel het rendement op uw sauzen én uw zaak. Bovendien zijn alle systemen eenvoudig in gebruik, zodat ze door iedereen en in elke foodservice omgeving te bedienen zijn.

sauzen assortiment 500ml pauwels

Sauzen aan tafel met de 500ml tubes

Sinds december 2018 beschikken we bij Pauwels Sauzen over minitubes met een inhoud van 500ml. Deze tubes zijn de kleinste verpakking in ons assortiment en zijn beschikbaar voor 11 smaken: Andalouse, Andalouse Chef, Brazil, Looksaus, Ketchup, Mayonaise, Mosterd, Samurai, Tartaar de Luxe, Toscaanse Saus en Truffel Mayonaise.  Wie graag een assortiment sauzen mee aan tafel serveert, zal het beste geholpen zijn met deze verpakking.

Knijpflessen voor klein verbruik

Naast de tubes van 500ml beschikken we ook over tubes van 1 liter. Deze tube is de standaard verpakking voor nagenoeg iedere saus in ons assortiment en is ideaal voor het doseren van kleine hoeveelheden. De tube heeft een nettogewicht van slechts 45 gram, waardoor hij aangenaam in de hand ligt en eenvoudig in te duwen is. Deze tube is dan ook langdurig te gebruiken, zonder fysieke ongemakken. Bovendien worden de etiketten aan de hand van een sleeve aangebracht die volledig rondom de tube kleeft, waardoor deze verpakking ook nog eens mooi in uw zaak uitgestald kan worden.

 

PET Bokalen voor de ambitieuze ondernemer

Gaan de knijpflessen er net te snel doorheen? Dan draait uw zaak op volle toeren en bent u wellicht toe aan een grotere verpakking. Ons advies? Deze handige PET Bokalen. Onze plastic potten hebben een inhoud van 3 liter en worden aan u geleverd met schroefdop. Indien gewenst, kan u ook gratis een handige drukpomp bestellen waarmee u de sauzen eenvoudig en nauwkeurig doseert. In ons assortiment zijn er maar liefst 27 smaken beschikbaar in deze verpakking, waarvan de populairste met voorsprong de Hamburger Triple, Andalouse en Toscaanse Saus.

 

Bag-In-Box voor een snelle en hygiënische bediening

Onze Bag-In-Box systemen, ook wel BIBs genoemd, zijn echte succesnummers in de doseermogelijkheden van Pauwels Sauzen: hygiënisch, zeer gebruiksvriendelijk én aantrekkelijk voor het oog. De navulbare BIBs zijn een duoverpakking van 2 x 5 liter waarbij de saus van uw keuzelucht- en lichtdicht in een vacuümzak geleverd wordt en in de box geïnstalleerd wordt aan een handige drukpomp. Wanneer uw product op is, wordt telkens een nieuwe zak geïnstalleerd. Daardoor kan u telkens met een mooi, nieuw product werken en beperkt u aanzienlijk uw afval. Lekker, toch?

Bovendien kan u dankzij de duoverpakking twee sauzen naar keuze presenteren in één BIB-systeem. De vacuümzakken zijn ook allemaal voorzien van een unieke code waardoor elke zak getraceerd kan worden tot op de productielijn. Als klap op de vuurpijl stellen wij deze systemen ook nog eens gratis ter beschikking van onze klanten (zowel boxen als pompen).

 

Sausmaster voor een professionele presentatie

De Sausmaster van Pauwels Sauzen is een zeer gebruiksvriendelijk doseersysteem. Dankzij het gesloten systeem kan u op zeer hygiënische wijze sauzen serveren in uw zaak. Het compartiment heeft ruimte voor een vacuümzak van maar liefst 7,5 liter van uw saus naar keuze. De bediening van de sausmaster is uiterst simpel en nauwkeurig, terwijl de ongeëvenaarde uitstraling zorgt voor een professionele presentatie op uw counter. Onze Sausmaster is beschikbaar voor traditionele smaakreferenties als Andalouse, Curryketchup, Hollandse Frietsaus 35%, Ketchup, Mayo Chef en Mayonaise.

 

Emmers voor bloeiende horecazaken

Met een inhoud van 10 liter zijn emmers dé beste dosering voor grootverbruikers. In ons assortiment zijn het vooral de klassieke sauzen zoals Mayonaise en Ketchup, alsook populaire speciaalsauzen als Andalouse, Brazil, Samurai en Tartaar De Luxe die beschikbaar zijn in het grootste formaat. Net zoals op onze 3 liter PET bokalen, is het ook bij de 10 liter emmer mogelijk om uw bestelling te plaatsen mét toevoeging van een (hevel-)pomp voor optimaal gebruiksgemak.