Ketchup

Wist je dat het eerste recept van tomatenketchup dateert uit 1824? Of dat er voor datzelfde recept geen enkele tomaat gebruikt werd? We blijven Mary Randolph dan ook eeuwig dankbaar, want sinds de toevoeging van tomaten kent de saus een fenomenaal succes. De fantastische smaak ligt hem net in het delicate evenwicht tussen de zoete tomaat en haar pittige afwerking. Bovendien selecteert Pauwels Sauzen enkel lekkere, zongerijpte tomaten voor alle variëteiten.

Type
Verpakking

Doseersystemen & verpakkingen

Ontdek het ideale doseersysteem voor jouw verbruik. Hieronder vind je een overzicht van onze verschillende doseersystemen en verpakkingen met handige instructies. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met je vertegenwoordiger. Hij staat klaar om je vakkundig te assisteren bij je keuze.

20ML Stick

Deze kleine verpakking is overal inzetbaar: in kidsboxen, bij takeaway, bij je fastfoodconcept of in entertainmentparken... Elke stick bevat zo'n 20ml saus en is zeer makkelijk te openen. De sticks worden telkens per 200 stuks verpakt in een handige displaydoos met opening om makkelijk en snel uit te delen.

Weet je het nog niet?

Twijfel je nog? Laat ons je bijstaan bij je keuze. Neem contact op met je vertegenwoordiger en ontdek welke saus het beste bij jou past.

Join the club?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, acties, promo's en leuke recepten!