Patat club

Pauwels in jouw zaak

Pauwels Sauzen staat bekend als dé producent en leverancier van hoogwaardige Belgische sauzen, vinaigrettes, frituurvetten en -oliën voor professionals in de foodservice. Maak vandaag nog de keuze voor kwaliteit en geniet van de rijke smaakbeleving die Pauwels te bieden heeft

Waarom is Pauwels de ideale partner?

Al meer dan 100 jaar levert Pauwels de beste Belgische sauzen aan de professionele markt. Met ruim een eeuw aan expertise hebben onze producten een sterke reputatie opgebouwd en zijn onze sauzen en vetten een begrip geworden bij groothandels in heel het land en binnen de volledige foodservice branche. Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

Dé beste service

Bij Pauwels kan je rekenen op de ondersteuning van een sterk salesteam. Met tal van commerciële medewerkers in ons team, heb je altijd contact met iemand uit jouw eigen regio.
Contacteer ons
De beste service van Pauwels Sauzen
De beste service van Pauwels Sauzen

Kwaliteit & innovatie

Of het nu gaat om het vullen van sauzen in cupjes, tubes of emmers, bij ons staat kwaliteit altijd op de eerste plaats. Elke saus beantwoordt aan de hoogste kwaliteitseisen van BRC en IFS.
Lees meer
Productie

Het rijkste aanbod

Met meer dan 40 uitmuntende smaken geniet je bij Pauwels van het rijkste aanbod aan koude sauzen op de markt. Van klassiekers als Mayonaise en Ketchup tot speciaalsauzen als Samurai. Bij ons haal je in één klap de allerbeste smaken in huis.
Ontdek ons aanbod
Het rijkste aanbod van Pauwels Sauzen
Het rijkste aanbod van Pauwels Sauzen

KLANTEN AAN HET WOORD

Wat zeggen onze klanten?

In de kijker

Pauwels trapt mee tegen kanker

Pauwels Sauzen trapt mee tegen kanker

Afgelopen Hemelvaartsweekend trapten 16 medewerkers voor de strijd tegen kanker. Jaarlijks wordt het evenement "1.000km voor Kom op Tegen Kanker" georganiseerd tijdens het verlengd weekend. Dit uniek fietsevenement, georganiseerd door Flanders Classics, bracht duizenden deelnemers samen om gezamenlijk 1.000km af te leggen, ten voordele van kankeronderzoek. Met de steun van Pauwels, die €11.000 bedraagt, konden er twee teams van Pauwels Sauzen aan de start verschijnen.

Pauwels professional Ketchup horizontaal

Join the club?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, acties, promo's en leuke recepten!