Pauwels sauzen, dat is pas genieten!

Pauwels Sauzen & Vetten voor Professionals

Pauwels Sauzen produceert al sinds 1909 de beste Belgische sauzen, vinaigrettes, frituurvetten en –oliën voor de professionele gebruiker in foodservice. Maak uw keuze uit verschillende verpakkingen en doseersystemen: ons aanbod reikt van 1 liter knijpflessen voor de liefhebbers van het kleine tot 10 liter emmers voor de grootverbruikers. Bij Pauwels Sauzen geniet u hoe dan ook van het rijkste aanbod en haalt u in één klap de beste smaken in huis.

 • Mayonaise

 • Ketchup

 • Speciaalsaus

 • Frituurvet

Kapsalon met Kebabsaus

Wat is er beter dan frietjes bedekt met pitavlees, groenten en veel maar dan ook echt véél Kebabsaus? Smullen!

Naar het recept

Waarom kiezen
voor Pauwels Sauzen?

pauwels sauzen assortiment koude sauzen

KWALITEIT
& INNOVATIE

Alle sauzen van Pauwels beantwoorden aan de hoogste kwaliteitseisen van BRC en IFS. Wij investeren continu in de kennis en kunde van onze medewerkers, alsook in de fabrieken om aan de hoogste eisen te kunnen voldoen en u de laatste ontwikkelingen te kunnen aanbieden. Onze productiesites hebben beide een eigen R&D-afdeling waarin steeds wordt geïnvesteerd in nieuwe smaken en tendensen.

Lees meer

HET RIJKSTE
AANBOD

Met meer dan 35 uitmuntende smaken geniet u bij Pauwels van het rijkste aanbod aan koude sauzen op de markt. Van klassiekers als Mayonaise en Ketchup tot speciaalsauzen als Samurai en Tartaar: bij ons haalt u in één klap de allerbeste smaken in huis! Bovendien bieden wij daarnaast ook een mooi assortiment aan kwalitatieve vetten en –oliën, alsook vinaigrettes en kruiden.

Lees meer

PERSOONLIJK
CONTACT

Bij Pauwels geniet u ondersteuning van een sterk team op de baan. Met maar liefst 8 commerciële medewerkers in ons team, staat u altijd in contact met iemand uit uw eigen regio: iemand die de lokale markt goed kent en u daardoor het beste advies kan bezorgen. Ontdek zelf wat een samenwerking met Pauwels voor u kan betekenen en maak een afspraak met uw Pauwels vertegenwoordiger.

Lees meer

Wat zeggen onze klanten?

 • Als trouwe klant van Pauwels Sauzen geniet ik van het breedste aanbod aan sauzen in de markt. Bovendien zijn ze nog eens de lekkerste ook!

  Frituur De Met

  Sint-Katelijne-Waver
 • Het leven is te kort voor slechte friet en saus. Daarom kozen we voor de premium kwaliteit van Pauwels Sauzen: de beste op de markt!

  Frituur Die Fritte

  Troisdorf, Duitsland
 • Met mijn foodtruck probeer ik de pure Belgische frietcultuur uit te stralen. De keuze voor Pauwels sauzen is dan ook evident, want het bedrijf staat voor topkwaliteit, voor vernieuwing en voor 100% Belgische sauzen!

  Foodtruck Ambiorix

  Frederic Ulrichts, Zaakvoerder
 • Buiten het brede aanbod aan fantastische sauzen is ook de snelle service van een betrouwbaar commercieel team een belangrijk argument in onze keuze voor Pauwels Sauzen.

  Frituur Patatje

  Beveren
 • Met de 5 liter bag-in-box beschik ik over het beste doseersysteem uit de markt: eenvoudig, onderhoudsvriendelijk, hygiënisch en esthetisch verantwoord!

  Frituur ’t Pleintje

  Dirk Cordemans, Zaakvoerder
 • Na een proef ben ik overgeschakeld op het Pauwels Blauw frituurvet. Mijn snacks zijn nu krokanter dan ooit en mijn vet is veel helderder dan voordien!

  Frituur Patatapita

  Ronny Van Bellinghen, Zaakvoerder

Blijf op de hoogte

Een nieuwe saus in het gamma, een leuke promo om van te profiteren of een evenement in het verschiet? Houd onze nieuwspagina in de gaten en blijf perfect op de hoogte van de lekkerste Belgische sauzen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief