Pauwels sauzen, dat is pas genieten!

Pauwels Sauzen & Vetten voor Professionals

Pauwels Sauzen produceert al sinds 1909 de beste Belgische sauzen, vinaigrettes, frituurvetten en –oliën voor de professionele gebruiker in foodservice. Maak uw keuze uit verschillende verpakkingen en doseersystemen: ons aanbod reikt van 1 liter knijpflessen voor de liefhebbers van het kleine tot 10 liter emmers voor de grootverbruikers. Bij Pauwels Sauzen geniet u hoe dan ook van het rijkste aanbod en haalt u in één klap de beste smaken in huis.

 • Mayonaise

 • Ketchup

 • Speciaalsaus

 • Frituurvet

Een nieuwe zaak openen? Geniet van onze startersactie!

Triple Bacon Burger met Andalouse Spéciale

Een recept met niet één, niet twee, maar drie lagen bacon én onze kruidige Andalouse Speciaal met stukjes ui: een burger om van te watertanden!

Lees meer

Waarom kiezen
voor Pauwels Sauzen?

pauwels sauzen assortiment koude sauzen

KWALITEIT
& INNOVATIE

Alle sauzen van Pauwels beantwoorden aan de hoogste kwaliteitseisen van BRC en IFS. Wij investeren continu in de kennis en kunde van onze medewerkers, alsook in de fabrieken om aan de hoogste eisen te kunnen voldoen en u de laatste ontwikkelingen te kunnen aanbieden. Onze productiesites hebben beide een eigen R&D-afdeling waarin steeds wordt geïnvesteerd in nieuwe smaken en tendensen.

Lees meer

HET RIJKSTE
AANBOD

Met meer dan 35 uitmuntende smaken geniet u bij Pauwels van het rijkste aanbod aan koude sauzen op de markt. Van klassiekers als Mayonaise en Ketchup tot speciaalsauzen als Samurai en Tartaar: bij ons haalt u in één klap de allerbeste smaken in huis! Bovendien bieden wij daarnaast ook een mooi assortiment aan kwalitatieve vetten en –oliën, alsook vinaigrettes en kruiden.

Lees meer

PERSOONLIJK
CONTACT

Bij Pauwels geniet u ondersteuning van een sterk team op de baan. Met maar liefst 8 commerciële medewerkers in ons team, staat u altijd in contact met iemand uit uw eigen regio: iemand die de lokale markt goed kent en u daardoor het beste advies kan bezorgen. Ontdek zelf wat een samenwerking met Pauwels voor u kan betekenen en maak een afspraak met uw Pauwels vertegenwoordiger.

Lees meer

Wat zeggen onze klanten?

 • Na een proef ben ik overgeschakeld op het Pauwels Blauw frituurvet. Mijn snacks zijn nu krokanter dan ooit en mijn vet is veel helderder dan voordien!

  Ronny Van Bellinghen

  Frituur Patatapita, Dendermonde
 • Buiten het brede aanbod aan fantastische sauzen is ook de snelle service van een betrouwbaar commercieel team een belangrijk argument in onze keuze voor Pauwels Sauzen.

  Frituur Patatje

  Beveren
 • Als trouwe klant van Pauwels Sauzen geniet ik van het breedste aanbod aan sauzen in de markt. Bovendien zijn ze nog eens de lekkerste ook!

  Frituur De Met

  Sint-Katelijne-Waver
 • Wij hebben bewust gekozen voor de BIB-systemen van Pauwels omdat ze hygiënisch en gemakkelijk vervangbaar zijn. Bovendien ogen ze mooi in mijn zaak en maken ze een snelle bediening mogelijk.

 • Pauwels luistert goed naar de signalen uit de markt en lanceert tijdig nieuwe producten en verpakkingen. Precies daarom kies ik voor hen, zo ben ik zeker dat ik altijd de nieuwste smaken en tendensen als eerste oppik.

 • Het leven is te kort voor slechte friet en saus. Daarom kozen we voor de premium kwaliteit van Pauwels Sauzen: de beste op de markt!

  Frituur Die Fritte

  Troisdorf, Duitsland

Blijf op de hoogte

Een nieuwe saus in het gamma, een leuke promo om van te profiteren of een evenement in het verschiet? Houd onze nieuwspagina in de gaten en blijf perfect op de hoogte van de lekkerste Belgische sauzen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief