Start de zomer met de hamburgersauzen van Pauwels

Start de zomer met de hamburgersauzen van Pauwels

08-05-2019

Een goeie hamburger smaakt altijd, maar toch net iets meer op een zonnig terras in juli. Hoog tijd dus om je menukaart voor te bereiden op het nieuwe burgerseizoen! Bij Pauwels willen we jou daarom gratis kennis laten maken met onze hamburgersauzen. Lees verder en ontdek hoe!

Depositphotos_109335602_xl-2015

Schrijf je in voor een gratis tasting

Het assortiment Hamburgersauzen van Pauwels bestaat uit vier sauzen: Hamburger GigaHamburger HotHamburger Triple en Hamburger Dressing. De overeenkomsten en de verschillen tussen deze hamburgersauzen kan je hier alvast nalezen.

Wil je deze vier hamburgersauzen graag eens proeven? Vul dan onderstaand contactformulier in. Onze commercieel medewerker uit jouw regio zal nadien zo snel mogelijk met jou contact opnemen om een afspraak in te plannen. Onze medewerker komt nadien tot bij jou in de zaak om je te laten kennismaken met ons assortiment hamburgersauzen.

Starters, ga het avontuur aan met Pauwels Sauzen in 5 stappen

Pauwels Sauzen adviseert en ondersteunt beginnende ondernemers in hun opstart. Profiteer van deze actie en haal deskundig advies in huis!

Meer lezen

Tijd voor vernieuwing? Vraag een staal op en breid uw assortiment uit!

Profiteer van onze actie om uw assortiment uit te breiden met de nieuwste smaken uit ons gamma.

Meer lezen

Introductiepromo op onze Béarnaise: 1L kopen + 1L gratis

Kennismaken met de eerste warme saus van Pauwels? Dat kan nu voordelig, want bij aankoop van 1 tube Béarnaise ontvangt u tijdelijke 1 tube Béarnaise gratis!

Meer lezen

Geniet van gratis publiciteit voor uw zaak

Pauwels sauzen brengt haar vaste klanten graag in beeld en organiseert daarom een leuke actie met als prijs een gratis interview!

Meer lezen

Start de zomer met de hamburgersauzen van Pauwels

Nog niet bekend met onze hamburgersauzen? Laat het ons weten en onze commerciële medewerkers komen tot bij jou voor een leuke tasting!

Meer lezen

Pauwels als partner voor jouw mobiele frituur

De zomer is in aantocht: hoog tijd dus om jouw mobiele frituur klaar te maken voor een nieuw foodtruckseizoen met Pauwels sauzen!

Meer lezen

Schrijf je in voor gratis tasting van Mayonaise 110

Profiteer van deze actie en schrijf je nu in voor een gratis tasting van onze nieuwe Mayonaise 110!

Meer lezen

Hot Summer: 3+1 gratis op 6 spicy sauzen

Profiteer van 3+1 gratis op een spicy assortiment: Pepersaus, Jalapeño Mayonaise, Hot Mammouth, Andalouse Spéciale, Romeo's Saus Speciaal en Harissa.

Meer lezen

Gratis duotickets voor de Ethias Cross in de frituur!

Pauwels Sauzen verloot gratis duotickets voor de 8 veldritten van de Ethias Cross, te winnen bij de frituren in én rond de gemeente waar een Ethias Cross plaatsvindt. Registreer jouw frituur hier!

Meer lezen