Horecatel 2019

Horecatel 2019

Datum: 10/03/2019

Type: Nationale Beurs

Al meer dan 50 jaar positioneert Horecatel zich als de belangrijkste B2B-beurs voor professionals in Horeca en Gastronomie in Franstalig België. Het jaar 2019 zal daarop geen uitzondering zijn en dus verwelkomen wij u van 10 – 13 maart 2019 opnieuw in paleis 2 op onze stand 2C12. Dat na al die jaren uw bezoek aan onze stand ook nu weer een absolute must is, ontdekt u in dit artikel.  


Nieuwe smaken en verpakkingen

Zoals op elke beurs, kan u ook tijdens Horecatel 2019 ons volledige assortiment aan sauzen, vetten en vinaigrettes ontdekken. Desalniettemin gaat er dit jaar speciale aandacht naar maar liefst vier (!) nieuwe producten:

  1. Béarnaise, de eerste saus in ons assortiment die zowel koud als warm geserveerd kan worden. Deze saus werd nog maar net toegevoegd aan ons assortiment speciaalsauzen en dus kan u op onze stand 2C12 een heuse primeur bijwonen door als één van de eersten deze saus te proeven!

2. Naast onze Béarnaise presenteren we u in Marche-en-Famenne ook onze nieuwste Americain Traiteur. Deze Americaine Traiteur is een smaakvolle saus die zich onderscheidt van onze bestaande Americain door haar hogere gehalte aan tomaat en haar subtiele, doch krachtige mix van ui, paprika, wortel en andere smaakmakende kruiden.

3. Als derde vernieuwing kan u kennismaken met een echt jubileumproduct. Bij Pauwels vieren we dit jaar namelijk onze 110e verjaardag. Om deze bijzondere mijlpaal extra in de verf te zetten, lanceren we een speciale mayonaise ‘op grootmoeders wijze’ met de naam ‘Mayonaise 110‘. Deze mayonaise werd gemaakt zonder kleurstoffen of bewaarmiddelen en volgens een traditioneel Belgisch recept.

4. De laatste vernieuwing in de rij is onze kleinste verpakking. Zo zijn 11 van onze populairste smaken voortaan ook beschikbaar in  500ml-tubes. Serveert u uw sauzen graag mee aan tafel? Dan is dit assortiment perfect op uw maat gemaakt!

Acties en exclusieve tastings

Wie onze stand 2C12 op Horecatel 2019 bezoekt, geniet ook van interessante kortingen en leuke acties op onder andere de nieuwe Béarnaise, Americain Traiteur, Mayonaise 110 en het 500ML-assortiment. Daarnaast staan ook enkele van onze gekende producten in de schijnwerpers en hebt u dus een unieke kans om voordelig te genieten van onze producten.

Bovendien biedt ons commercieel team u ook een exclusieve tasting aan van een wel heel intrigerend product. Zo zijn we er bij Pauwels Sauzen in geslaagd een lekkere smeuïge mayo zonder ei te maken. Met deze ‘Vegan Mayo‘ zorgen we voor een passend alternatief op de traditionele mayonaise, zodat ook de groeiende vegan-doelgroep voortaan kan genieten van heerlijke sauzen! Benieuwd naar de smaak? Vraag ernaar op onze stand!

horecatel 2019 pauwelsVanaf 10 maart

Horecatel 2019 gaat door van zondag 10 t.e.m. woensdag 13 maart 2019. Ons commercieel team ontvangt u graag in paleis 2 op stand 2C12. Daar bent u als horecaprofessional telkens welkom vanaf tussen 11:00 en 19:00 en op woensdag tot 18:00. Wenst u ons commercieel team nu al aan te spreken over één van deze onderwerpen? Neem dan contact op met de commercieel medewerker uit uw regio via onderstaande button.

 

PAUWELS SAUCES

Wat wilt u bestellen?

[contact-form-7 404 "Not Found"]