banner_desktop5

SMAAKT OVERAL

Pauwels sauzen? Dat is de nieuwe wind die raast door de sauzenrayon van de supermarkt en we zijn er speciaal voor wie op zoek is naar iets ánders. Voor wie houdt van stukjes look in de Looksaus en Cocktailsaus met cognac verkiest in plaats van met whiskey. Voor zij die niet bang zijn voor een stukje vlees met Algérienne en gelukkig worden van Kebabsaus of nog beter… van onze Happysaus. 

Niet overtuigd? Proef het dan gewoon maar… als je durft. 

Barbecuesaus van Pauwels voor een avond met vrienden

Zonder saus, is het leven… droog.

Vrijdag, frietjesdag? Dat schreeuwt om de typisch Belgische Mayonaise of Andalouse van Pauwels. Of misschien juist niet, want de unieke smaken van o.a. onze Algérienne, Tartare, Samurai, Burger en zelfs Barbecue kunnen jou wel eens meteen op andere gedachten brengen.

Wees voorbereid op de keuzestress die komt en ontdek nu alvast het volledige gamma Pauwels sauzen.

Smaakt toch overal, hé?

s’ Woensdags bij mémé en pépé. Op de verjaardag van de Mathias en de babyborrel van ons Féline. Van op de voetbal tot den tennis. In de supermarkt en nadien in de frigo binnen of buiten op ’t terras. Op Facebook, Instagram of TikTok… Onze sauzen zijn overal. Zélfs op radio en tévé. 

Geen inspiratie? Haal de mosterd bij onze recepten.

Geef die alledaagse croque monsieur een bijzondere toets of haal een keer alles uit de kast met een plateau feestelijke halloumisticks to share: dankzij onze recepten wordt elke maaltijd een feest!

Halloumi frietjes met Pauwels Andalouse en Ketchup

de smaak te pakken? laat van je horen 

Vind jij onze sauzen heerlijk zacht van smaak of juist lekker pittig? Vernieuwend en verslavend of misschien juist te veel van hetzelfde? Dan willen wij dat graag van jou horen.

Schrijf een beoordeling van je favoriete of minder favoriete sauzen en verdien een gratis sausje naar keuze… Zo simpel kan het soms zijn.

insta_SweetChili_1

Blijf op de hoogte

Reviews
2 nieuwe geprobeerd en zeer lekker. Algérienne en Brasil 👍
Pascale R.
deel jouw pauwels-moment
#Pauwelssauzen