Pauwels Happy Saus

SMAAKT OVERAL

Pauwels sauzen? Dat is de nieuwe wind die raast door de sauzenrayon van de supermarkt en we zijn er speciaal voor wie op zoek is naar iets ánders. Voor wie houdt van stukjes look in de Looksaus en Cocktailsaus met cognac verkiest in plaats van met whiskey. Voor zij die niet bang zijn voor een stukje vlees met Algérienne en gelukkig worden van Kebabsaus of nog beter… van onze Happysaus. 

Niet overtuigd? Proef het dan gewoon maar… als je durft. 

Mannen eten Hamburgers met Pauwels Burger saus

Zonder saus, is het leven… droog.

Vrijdag, frietjesdag? Dat schreeuwt om de typisch Belgische Mayonaise of Andalouse van Pauwels. Of misschien juist niet, want de unieke smaken van o.a. onze Algérienne, Tartare, Samurai, Burger en zelfs Barbecue kunnen jou wel eens meteen op andere gedachten brengen.

Wees voorbereid op de keuzestress die komt en ontdek nu alvast het volledige gamma Pauwels sauzen.

Pauwels sauzen ook op tien om te zien

s’ Woensdags bij mémé en pépé. Op de verjaardag van de Mathias en de babyborrel van ons Féline. Van op de voetbal tot den tennis. In de supermarkt en nadien in de frigo binnen of buiten op ’t terras. Op Facebook, Instagram of TikTok… Onze sauzen zijn overal. Zélfs op radio, tévé en op Tien Om Te Zien.

Pauwels Mosterd met Zalm en aardappelen

Geen inspiratie? Haal de mosterd bij onze recepten.

Geef die alledaagse croque monsieur een bijzondere toets of haal een keer alles uit de kast met een plateau feestelijke halloumisticks to share: dankzij onze recepten wordt elke maaltijd een feest!

de smaak te pakken?
laat van je horen!

Vind jij onze sauzen heerlijk zacht van smaak of juist lekker pittig? Vernieuwend en verslavend of misschien juist te veel van hetzelfde? Dan willen wij dat graag van jou horen.

Schrijf een beoordeling van je favoriete of minder favoriete sauzen en verdien een gratis sausje naar keuze… Zo simpel kan het soms zijn.

Fans met Pauwels looksaus en Burger saus

Blijf op de hoogte

Reviews
Vandaag Algerienne gekocht in Carrefour. Best pittig en lekker ???
Danny D.S.
deel jouw pauwels-moment
#Pauwelssauzen