Pauwels sauzen - Samurai

SMAAKT OVERAL

Pauwels sauzen? Dat is de nieuwe wind die raast door de sauzenrayon van de supermarkt en we zijn er speciaal voor wie op zoek is naar iets ánders. Voor wie houdt van stukjes look in de Looksaus en Cocktailsaus met cognac verkiest in plaats van met whiskey. Voor zij die niet bang zijn voor een stukje vlees met Algérienne en gelukkig worden van Kebabsaus of nog beter… van onze Happysaus. 

Niet overtuigd? Proef het dan gewoon maar… als je durft. 

Pauwels_Retail BBQ saus-lifestyle-vierkant

Zonder saus,
is het leven… droog!

Vrijdag, frietjesdag? Dat schreeuwt om de typisch Belgische Mayonaise of Andalouse van Pauwels. Of misschien juist niet, want de unieke smaken van o.a. onze Algérienne, Tartare, Samurai, Burger en zelfs Barbecue kunnen jou wel eens meteen op andere gedachten brengen.

Wees voorbereid op de keuzestress die komt en ontdek nu alvast het volledige gamma Pauwels sauzen.

pauwels sauzen smaakt overal

En hoe wil jij jouw steak gebakken? Met Mayonaise, ah ja! Op traditioneel Belgische wijze, want wat goed is, moet je niet veranderen. Zet daarom de volle smaak van België’s beste saus aan tafel. Al zullen wij je niet tegenhouden om er ook van te smullen in de zetel, op je terras of ergens onderweg. Want geen Mayonaise… dat kan toch wel echt niet!

026A1346

geen inspiratie? Haal de algérienne bij onze recepten

Geef die alledaagse ovenschotel een bijzondere toets of haal een keer alles uit de kast met een plateau feestelijke halloumisticks to share: dankzij onze recepten wordt elke maaltijd een feest!

de smaak te pakken? laat van je horen!

Vind jij onze sauzen heerlijk zacht van smaak of juist lekker pikant? We horen graag wat u van onze sauzen vindt. 

Schrijf een beoordeling van je favoriete of minder favoriete saus en verdien een gratis tube naar keuze… Zo simpel kan het zijn! 

Fans met Pauwels looksaus en Burger saus

Blijf op de hoogte

Reviews
Beste samurai saus!
Peter V.W.
deel jouw pauwels-moment
#Pauwelssauzen