Pauwels bij jou thuis! – Pauwels Sauces

Smaakt
Overal

Sauzen maken, dat is nu eens écht ons ding. Of nee: sauzen laten smaken, dát is ons ding. We doen het dan ook al 112 jaar lang.

Voor Private Labels en bekende A-merken in binnen- en buitenland, maar ook voor professioneel gebruik in foodservice onder ons eigen merk.

Je kent ons hoe dan ook al jaren. Van bij het kleintje met stoverij en Mayonaise, Ketchup, Andalouse, Brasil, Samurai of nog wat anders. Van op het broodje tijdens de lunch. En nu ook van in je eigen frigo.

Want een goeie saus, met liefde gemaakt, dat smaakt. Ook buiten het friet-uurtje. Die wil je gewoon in huis hebben.

Visual Homepage Retail

DE SMAAK TE PAKKEN?

ONTDEK AL ONZE SAUZEN.

Sinds onze oprichter Auguste Pauwels in 1909 zijn eerste potjes mosterd verdeelde, is er veel gebeurd. Zo groeiden we uit tot één van Europa’s grootste sauzenproducenten en maakten sauzen voor tal van professionele klanten.

Toen we in 2021 uiteindelijk de keuze maakten om ook zélf de stap van de professionele markt naar die van de consumenten te zetten, besloten we om een eeuw aan expertise en kennis in koude sauzen om te zetten in een uniek assortiment. Van een traditioneel Belgische Mayonaise op grootmoeders wijze tot de heetste aan tafel: Algérienne.

Delhaize_Maldegem_PauwelsSauzenReportage_156

onze sauzen op radio en tv

Kijk, luister en…proef!

De enige échte Pauwels sauzen voor het eerst in de supermarkt? Dat hangen we graag aan de grote klok!

Daarom lanceerden we voor het eerst een grootschalige reclamecampagne op televisie én op de radio… met in de hoofdrol onze Mayonaise, Andalouse, Tartare, Samurai, Brasil én Algérienne (heerlijk bij de restjes van ons Fabienne)

SMAAKT NAAR MEER?

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE RECEPTEN.

Als dip of spread. Erop of ernaast. Een stevige lepel of een verfijnde streep. Bij de lunch, het diner, de apéro en misschien zelfs het vieruurtje. Geef die alledaagse croque monsieur een bijzondere toets of haal een keer alles uit de kast met een plateau feestelijke halloumisticks to share.

Kortom: een lekker sausje? Dat smaakt overal. In de zomer op het terras. ’s Winters op de canapé. Bij de Mike of ons Vanessa. Na de training met de kameraden of knusjes met z’n twee. Laat je inspireren door onze talloze recepten en haal het beste uit de leukste momenten van het leven.

Halloumi frietjes met Pauwels Andalouse en Ketchup

what’s new?

Blijf op de hoogte van Pauwels sauzen.

Bij Pauwels Sauzen beweegt er altijd wel wat.

Zo lanceren we met de regelmaat van de klok nieuwe smaken toe aan het assortiment, lanceren we gekende smaken in een nieuwe verpakking, verloten we duokaarten voor een populaire veldrit, gaan bekende gezichten aan de slag met onze sauzen op televisie enzovoort. Hoe dan ook: het laatste nieuws ontdek je als eerste hier bij ons.

OVER PAUWELS SAUZEN

VAN ÉÉNMANSZAAK TOT internationaal PIONIER IN SAUZEN.

Het verhaal van Pauwels Sauzen leest als een sprookje. Zo begon één man, Auguste Pauwels, in 1909 met het maken van drie soorten mosterd die hij afvulde in de typische stenen potjes van toen en vervolgens met paard en kar verdeelde over de Antwerpse binnenstad.

Meer dan een eeuw later is diezelfde éénmanszaak uitgegroeid tot één van Europa’s grootste sauzenfabrikanten met onderweg tal van innovatieve concepten, smaken en verpakkingen. 

Mosterd Auguste Pauwels

Wat vind jij van onze sauzen?

Bij Pauwels houden we graag rekening met het smakenpallet van onze klanten. Aangezien onze sauzen sinds 1 juni ook beschikbaar zijn in de supermarkt behoor jij als consument voortaan ook tot ons cliënteel. Daarom horen we graag van jou wat jij van onze sauzen vindt! Schrijf daarom een beoordeling over één van onze sauzen en wie weet ga jij aan de haal met de gratis tube die we elke maand uitdelen!

Reviews
Beste samurai saus!
Peter V.W.
deel jouw pauwels-moment
#Pauwelssauzen