Acties

Geniet van onze lopende acties

De drang voor innovatie, nieuwe smaken en vernieuwende verpakkingen zit bij Pauwels Sauzen diep geworteld in de cultuur. Daarom geven we onze klanten ook de kans om onze producten te leren kennen aan de hand van voordelige promoties. Zo ondersteunen we het ganse jaar door startende ondernemers bij hun opzet, maken we het mogelijk om gratis stalen op te vragen én geniet u ook van seizoensgebonden acties. Ontdek hieronder onze lopende acties en profiteer ervan zolang het kan.

Pauwels geeft duotickets weg voor de cross

Ben jij dit seizoen nog niet naar de cross kunnen gaan? Goed nieuws, want Pauwels geeft maar liefst 3 duotickets weg voor één van de laatste crossen dit seizoen in Brussel.

Meer lezen

Test nu de frituurvetten van Pauwels Sauzen: 5+5 gratis!

Ken je ons frituurvetten nog niet? Profiteer dan nu van deze kennismakingsactie van 5+5 op het Oranje, Blauwe en Groene frituurvet van Pauwels Sauzen!

Meer lezen

Starters, ga het avontuur aan met Pauwels Sauzen in 5 stappen

Pauwels Sauzen adviseert en ondersteunt beginnende ondernemers in hun opstart. Profiteer van deze actie en haal deskundig advies in huis!

Meer lezen

Tijd voor vernieuwing? Vraag een staal op en breid uw assortiment uit!

Profiteer van onze actie om uw assortiment uit te breiden met de nieuwste smaken uit ons gamma.

Meer lezen

Pauwels als partner voor jouw mobiele frituur

De zomer is in aantocht: hoog tijd dus om jouw mobiele frituur klaar te maken voor een nieuw foodtruckseizoen met Pauwels sauzen!

Meer lezen

Geniet van gratis publiciteit voor uw zaak

Pauwels sauzen brengt haar vaste klanten graag in beeld en organiseert daarom een leuke actie met als prijs een gratis interview!

Meer lezen