Een sauzenhart onder de riem van je favoriete horecazaak!

Een sauzenhart onder de riem van je favoriete horecazaak!

27-11-2020

DE ACTIE

Nu de horeca voor de tweede maal dit jaar de deuren heeft moeten sluiten, willen we bij Pauwels Sauzen die ondernemers een hart onder de riem steken… Geen symbolisch hart, maar een echt hart van Pauwels sauzen!

Via een actie op onze Facebook-pagina maken 10 ondernemers namelijk kans om een voucher te winnen waarmee ze rechtstreeks bij ons Pauwels sauzen kunnen kopen ter waarde van €250*!

Welke frituur, broodjeszaak, brasserie, restaurant, snackbar, foodtruck etc. aan de haal gaat met die voucher(s) ligt voor een groot deel in de handen van hun klanten, want het is de consument die ervoor kan zorgen dat zijn favoriete zaak dat sauzenhart onder de riem krijgt…

*Prijzen volgens de prijslijst van Pauwels Sauzen jaargang 2021

WIE KAN DEELNEMEN

– Als klant van je favoriete zaak kan je deelnemen aan deze actie door op onze Facebook-pagina je favoriete horecazaak te vermelden in de reacties onder de actiepost. Je vermeldt in je reactie waarom jij deze ondernemers graag een sauzenhart onder de riem zou willen steken. Hoe waardevoller de reactie, hoe groter de kans dat jij (én je favoriete zaak) tot één van de winnaars bekroond worden!

– Als professionele klant/ondernemer kan je deelnemen aan deze actie door zelf reclame te maken voor deze actie op je eigen kanalen. Zo zorg je ervoor dat zoveel mogelijk van jouw klanten ons via een reactie op de Facebook-post laten weten waarom jij een sauzenhart onder de riem verdient. Hoe vaker jouw zaak vermeld wordt in de reacties op onze post, hoe groter de kans dat jij aan de haal gaat met de voucher!

Let op: enkel de reacties die rechtstreeks op onze post worden geplaatst, zijn geldig. Reacties die op jouw eigen pagina of een zelfgemaakte post geplaatst worden, tellen niet mee.

WIE WINT WAT?

Bij Pauwels Sauzen kiezen we de 10 meest waardevolle reacties (= de grappigste, meest ontroerend, leukste,…) op de actiepost op onze Facebook-pagina.

– Heb jij als klant van je favoriete zaak een winnende reactie geplaatst? Dan krijg jij van ons een exclusief Pauwels Sauzen-Kerstpakket met 6 heerlijke sauzen. Daarmee krijgt jouw kerstdiner meteen een feestelijke Pauwels-toets!

– Werd jouw zaak vermeld in één van die winnende reacties? Dan krijg jij als ondernemer van ons een voucher die je binnen de 3 maanden nadat je op de hoogte werd gebracht bij ons kan inruilen voor sauzen naar keuze en dit ter waarde van €250. Daarmee kan jij als ondernemer in deze moeilijke tijd voor de horeca toch even genieten van wat meer financiële ademruimte.

Deze actie loopt van donderdag 3 december 2020 t.e.m. maandag 14 december 2020.


Starters, ga het avontuur aan met Pauwels Sauzen in 5 stappen

Pauwels Sauzen adviseert en ondersteunt beginnende ondernemers in hun opstart. Profiteer van deze actie en haal deskundig advies in huis!

Meer lezen

Tijd voor vernieuwing? Vraag een staal op en breid uw assortiment uit!

Profiteer van onze actie om uw assortiment uit te breiden met de nieuwste smaken uit ons gamma.

Meer lezen

Geniet van gratis publiciteit voor uw zaak

Pauwels sauzen brengt haar vaste klanten graag in beeld en organiseert daarom een leuke actie met als prijs een gratis interview!

Meer lezen

Pauwels als partner voor jouw mobiele frituur

De zomer is in aantocht: hoog tijd dus om jouw mobiele frituur klaar te maken voor een nieuw foodtruckseizoen met Pauwels sauzen!

Meer lezen

Gratis duotickets voor de Ethias Cross in de frituur!

Pauwels Sauzen verloot gratis duotickets voor de 8 veldritten van de Ethias Cross, te winnen bij de frituren in én rond de gemeente waar een Ethias Cross plaatsvindt. Registreer jouw frituur hier!

Meer lezen

Creatief met saus: maak kans op gratis publiciteit voor uw specialiteit!

Deel uw homemade snacks met Pauwels sauzen en geniet van gratis publiciteit op onze kanalen!

Meer lezen

Pauwels brengt de beurs tot bij jou!

Geen vakbeurzen meer in 2020? Dan brengt Pauwels sauzen de beurs tot bij jou!

Meer lezen

Herfstpromo: 1+1 gratis op de nieuwste smaken!

Van Américaine Traiteur tot Vegan Mayo: maak dit najaar nog voordelig kennis met de nieuwste smaken die u in het voorjaar misschien wel gemist hebt!

Meer lezen

Test nu de frituurvetten van Pauwels Sauzen: 5+5 gratis!

Ken je ons frituurvetten nog niet? Profiteer dan nu van deze kennismakingsactie van 5+5 op het Oranje, Blauwe en Groene frituurvet van Pauwels Sauzen!

Meer lezen

Een sauzenhart onder de riem van je favoriete horecazaak!

Bezorg jouw favoriete horecazaak sauzen ter waarde van €250 en ga zelf aan de haal met een Kerspakket van 6 Pauwels sauzen!

Meer lezen