Geniet van gratis publiciteit voor uw zaak

Geniet van gratis publiciteit voor uw zaak

22-03-2019

Bij Pauwels Sauzen brengen we onze klanten graag in beeld en daarom kan u kans maken om met een uitgebreid interview op onze blog, onze Facebook-pagina en onze Instagram-pagina te verschijnen en zo te genieten van extra publiciteit voor uw zaak!


jouw verhaal
De actie

Om uw zaak extra in beeld te brengen, maakt u kans op een gratis interview met Pauwels Sauzen. Dit interview wordt bij u in de zaak afgenomen of telefonisch en verschijnt uitsluitend in uitgeschreven vorm met foto’s, op de blog van onze website www.pauwels-sauces.be alsook op onze Facebook-pagina en Instagram-pagina. Indien u openstaat om een stukje video te maken, kunnen we dit ook voorzien.

Deelnemen

Deelnemen aan deze actie kan wanneer u al enkele jaren vaste klant bent van Pauwels Sauzen of uw zaak net werd opgestart en u daarbij meteen onze producten in huis hebt gehaald. Indien dat het geval is, vult u onderstaand formulier in en vermeldt u zeker waarom we u moeten interviewen. Nadien klikt u op de knop ‘Verzenden’. Uw inschrijving komt op die manier binnen bij onze communicatiedienst. Onze communicatiedienst zal nadien contact opnemen om verdere afspraken te maken.

Het interview

Onze communicatiedienst neemt na ontvangst van de inschrijvingen contact met u op. In onderling overleg wordt dan een afspraak gemaakt om het interview te laten doorgaan in de zaak van de ingeschrevene. Nadat het interview is afgenomen, wordt het uitgeschreven door de communicatiedienst van Pauwels Sauzen en nadien goedgekeurd door de geïnterviewde. Zodra het beeldmateriaal en de tekst is goedgekeurd door beide partijen, wordt het gepubliceerd op de website, de Facebook-pagina en de Instagram-pagina van Pauwels Sauzen.

Vul hier uw gegevens in en profiteer van deze actie

Starters, ga het avontuur aan met Pauwels Sauzen in 5 stappen

Pauwels Sauzen adviseert en ondersteunt beginnende ondernemers in hun opstart. Profiteer van deze actie en haal deskundig advies in huis!

Meer lezen

Tijd voor vernieuwing? Vraag een staal op en breid uw assortiment uit!

Profiteer van onze actie om uw assortiment uit te breiden met de nieuwste smaken uit ons gamma.

Meer lezen

Geniet van gratis publiciteit voor uw zaak

Pauwels sauzen brengt haar vaste klanten graag in beeld en organiseert daarom een leuke actie met als prijs een gratis interview!

Meer lezen

Pauwels als partner voor jouw mobiele frituur

De zomer is in aantocht: hoog tijd dus om jouw mobiele frituur klaar te maken voor een nieuw foodtruckseizoen met Pauwels sauzen!

Meer lezen

Gratis duotickets voor de Ethias Cross in de frituur!

Pauwels Sauzen verloot gratis duotickets voor de 8 veldritten van de Ethias Cross, te winnen bij de frituren in én rond de gemeente waar een Ethias Cross plaatsvindt. Registreer jouw frituur hier!

Meer lezen

Creatief met saus: maak kans op gratis publiciteit voor uw specialiteit!

Deel uw homemade snacks met Pauwels sauzen en geniet van gratis publiciteit op onze kanalen!

Meer lezen

Pauwels brengt de beurs tot bij jou!

Geen vakbeurzen meer in 2020? Dan brengt Pauwels sauzen de beurs tot bij jou!

Meer lezen

Herfstpromo: 1+1 gratis op de nieuwste smaken!

Van Américaine Traiteur tot Vegan Mayo: maak dit najaar nog voordelig kennis met de nieuwste smaken die u in het voorjaar misschien wel gemist hebt!

Meer lezen

Test nu de frituurvetten van Pauwels Sauzen: 5+5 gratis!

Ken je ons frituurvetten nog niet? Profiteer dan nu van deze kennismakingsactie van 5+5 op het Oranje, Blauwe en Groene frituurvet van Pauwels Sauzen!

Meer lezen

Een sauzenhart onder de riem van je favoriete horecazaak!

Bezorg jouw favoriete horecazaak sauzen ter waarde van €250 en ga zelf aan de haal met een Kerspakket van 6 Pauwels sauzen!

Meer lezen