Gratis duotickets voor de Ethias Cross in de frituur!

Gratis duotickets voor de Ethias Cross in de frituur!

20-08-2019

Op 8 september gaat het internationale veldritseizoen van start in het Oost-Vlaamse Eeklo. Dat gebeurt in het kader van de nieuwe Ethias-cross. Als één van de voornaamste sponsoren van de Ethias Cross organiseren we bij Pauwels Sauzen een leuke actie naar aanleiding van elk van de acht crossen!


Screenshot

DE ACTIE

In het kader van deze actie verloot Pauwels Sauzen gratis duotickets voor de Ethias Cross. De tickets zijn te winnen in de frituren in én rond de gemeente waar een Ethias Cross plaatsvindt. In chronologische volgorde is dat Eeklo (8/9), Meulebeke (5/10), Kruibeke (12/10), Beringen (26/10), Essen (07/12), Bredene (30/12), Maldegem (5/2) en Hulst (16/2).

WIE KAN DEELNEMEN?

Als eigenaar van een frituur in de bovenstaande regio’s kan u uw frituur registreren via onderstaand formulier. Daarmee neemt u als frituur deel aan deze actie en zorgt u ervoor dat uw klanten bij u in de zaak kans maken op gratis duotickets voor de cross in de regio.

Als consument kan u deelnemen aan deze actie indien u een frituur bezoekt die zich geregistreerd heeft via onderstaand formulier. Bij een bestelling in die frituur krijgt u de kans om deel te nemen.

HOE DEELNEMEN?

– Wanneer u als eigenaar van een frituur onderstaand formulier heeft ingevuld, komt een vertegenwoordiger van Pauwels Sauzen bij u in de zaak langs om u de nodige promotiematerialen te bezorgen: wedstrijdkalender, postermateriaal, invulformulieren met een wedstrijdvraag en duotickets.

– Wanneer u als consument een frietje bestelt in een frituur die geregistreerd is voor deze actie, kan u tijdens het wachten een wedstrijdvraag invullen en daarbij uw contactgegevens achterlaten. De friturist zelf mag dan op zijn beurt uit alle deelnames de winnaars loten. Hij neemt dan contact op en overhandigt de gratis duotickets aan de winnaars. Starters, ga het avontuur aan met Pauwels Sauzen in 5 stappen

Pauwels Sauzen adviseert en ondersteunt beginnende ondernemers in hun opstart. Profiteer van deze actie en haal deskundig advies in huis!

Meer lezen

Tijd voor vernieuwing? Vraag een staal op en breid uw assortiment uit!

Profiteer van onze actie om uw assortiment uit te breiden met de nieuwste smaken uit ons gamma.

Meer lezen

Geniet van gratis publiciteit voor uw zaak

Pauwels sauzen brengt haar vaste klanten graag in beeld en organiseert daarom een leuke actie met als prijs een gratis interview!

Meer lezen

Pauwels als partner voor jouw mobiele frituur

De zomer is in aantocht: hoog tijd dus om jouw mobiele frituur klaar te maken voor een nieuw foodtruckseizoen met Pauwels sauzen!

Meer lezen

Gratis duotickets voor de Ethias Cross in de frituur!

Pauwels Sauzen verloot gratis duotickets voor de 8 veldritten van de Ethias Cross, te winnen bij de frituren in én rond de gemeente waar een Ethias Cross plaatsvindt. Registreer jouw frituur hier!

Meer lezen

Creatief met saus: maak kans op gratis publiciteit voor uw specialiteit!

Deel uw homemade snacks met Pauwels sauzen en geniet van gratis publiciteit op onze kanalen!

Meer lezen