Herfstpromo: 1+1 gratis op de nieuwste smaken!

Herfstpromo: 1+1 gratis op de nieuwste smaken!

08-10-2020

Actie_Herfstpromotie 2020

DE ACTIE

Béarnaise, Martino, Américaine Traiteur en Vegan Mayo : de afgelopen maanden lanceerden we bij Pauwels Sauzen heel wat nieuwe producten! Helaas strooide COVID-19 roet in het eten en werden er heel wat beurzen geannuleerd. Velen onder jullie hadden daarom nog niet de kans om kennis te maken met de nieuwste sauzen in ons gamma.

Bij Pauwels Sauzen willen we u die kans natuurlijk nog geven. Daarom kan u nu, tot en met 31 december 2020, voordelig de laatste nieuwe Pauwels sauzen ontdekken aan de hand van deze interessante 1 + 1 actie! Deelnemen kan door onderstaand formulier in te vullen en aan te geven in welke van de 5 nieuwe producten u geïnteresseerd bent. Onze vertegenwoordigers verwerken nadien uw bestelling.

Let op: de actie is enkel van toepassing wanneer u zich via onderstaand invulformulier registreert en is niet cumuleerbaar met andere lopende acties. Onze vertegenwoordiger zal nadien contact met u opnemen. 
Américaine Traiteur 3LAméricaine Traiteur 5L BIBBéarnaise 1LMartino 1LVegan Mayo 1L


Starters, ga het avontuur aan met Pauwels Sauzen in 5 stappen

Pauwels Sauzen adviseert en ondersteunt beginnende ondernemers in hun opstart. Profiteer van deze actie en haal deskundig advies in huis!

Meer lezen

Tijd voor vernieuwing? Vraag een staal op en breid uw assortiment uit!

Profiteer van onze actie om uw assortiment uit te breiden met de nieuwste smaken uit ons gamma.

Meer lezen

Geniet van gratis publiciteit voor uw zaak

Pauwels sauzen brengt haar vaste klanten graag in beeld en organiseert daarom een leuke actie met als prijs een gratis interview!

Meer lezen

Pauwels als partner voor jouw mobiele frituur

De zomer is in aantocht: hoog tijd dus om jouw mobiele frituur klaar te maken voor een nieuw foodtruckseizoen met Pauwels sauzen!

Meer lezen

Gratis duotickets voor de Ethias Cross in de frituur!

Pauwels Sauzen verloot gratis duotickets voor de 8 veldritten van de Ethias Cross, te winnen bij de frituren in én rond de gemeente waar een Ethias Cross plaatsvindt. Registreer jouw frituur hier!

Meer lezen

Creatief met saus: maak kans op gratis publiciteit voor uw specialiteit!

Deel uw homemade snacks met Pauwels sauzen en geniet van gratis publiciteit op onze kanalen!

Meer lezen

Pauwels brengt de beurs tot bij jou!

Geen vakbeurzen meer in 2020? Dan brengt Pauwels sauzen de beurs tot bij jou!

Meer lezen

Herfstpromo: 1+1 gratis op de nieuwste smaken!

Van Américaine Traiteur tot Vegan Mayo: maak dit najaar nog voordelig kennis met de nieuwste smaken die u in het voorjaar misschien wel gemist hebt!

Meer lezen

Test nu de frituurvetten van Pauwels Sauzen: 5+5 gratis!

Ken je ons frituurvetten nog niet? Profiteer dan nu van deze kennismakingsactie van 5+5 op het Oranje, Blauwe en Groene frituurvet van Pauwels Sauzen!

Meer lezen

Een sauzenhart onder de riem van je favoriete horecazaak!

Bezorg jouw favoriete horecazaak sauzen ter waarde van €250 en ga zelf aan de haal met een Kerspakket van 6 Pauwels sauzen!

Meer lezen