Pauwels brengt de beurs tot bij jou!

Pauwels brengt de beurs tot bij jou!

04-09-2020

Om er zeker van te zijn dat jij dit jaar nog zou kunnen genieten van onze bekende beursacties én tegelijk uitgebreid kan kennismaken met de nieuwste sauzen in ons gamma, brengt Pauwels sauzen de beurs tot bij jou in de zaak! 


DSC_8584-bis

DE ACTIE

Nagenoeg alle voorjaarsbeurzen vielen dit jaar in het water, terwijl ook de beurzen in het najaar nog op de helling staan. Aangezien we het bij Pauwels Sauzen belangrijk vinden om het contact met onze klanten goed te onderhouden, hebben we intern de koppen bij elkaar gestoken om een oplossing te vinden voor het wegvallen van die talrijke contactmomenten tijdens de beurzen.

Mét succes, want in september starten we met een roadtrip door enkele regio’s waarbij we ‘de beurs tot bij onze klanten brengen’. Zo zijn we er 100% zeker van dat bestaande en potentiële klanten van Pauwels Sauzen (1) dit jaar nog kunnen genieten van onze beursacties, (2) de laatste nieuwe Pauwels sauzen uitgebreid kunnen ontdekken en (3) nieuwe starters of bestaande ondernemers die ons willen leren kennen ook de nodige toelichting krijgen.

WIE & HOE DEELNEMEN?

In de maand september toert ons commercieel team doorheen de provincie Antwerpen en Vlaams-Brabant. Professionele klanten die gelegen zijn in die regio’s kunnen zich via onderstaand formulier aanmelden.

Wie zich aanmeldt, komt op een lijst van adressen waar ons team tijdens onze roadtrip halt zal houden. We proberen iedereen in te plannen voor een aangenaam bezoek. Tijdens het bezoek zal ons commercieel team u onze beursacties presenteren en kan u uitgebreid kennismaken met het brede assortiment van Pauwels, inclusief de nieuwste sauzen als Martino, Mayonaise 110, Vegan Mayo, Béarnaise en Américaine Traiteur.

Starters, ga het avontuur aan met Pauwels Sauzen in 5 stappen

Pauwels Sauzen adviseert en ondersteunt beginnende ondernemers in hun opstart. Profiteer van deze actie en haal deskundig advies in huis!

Meer lezen

Tijd voor vernieuwing? Vraag een staal op en breid uw assortiment uit!

Profiteer van onze actie om uw assortiment uit te breiden met de nieuwste smaken uit ons gamma.

Meer lezen

Geniet van gratis publiciteit voor uw zaak

Pauwels sauzen brengt haar vaste klanten graag in beeld en organiseert daarom een leuke actie met als prijs een gratis interview!

Meer lezen

Pauwels als partner voor jouw mobiele frituur

De zomer is in aantocht: hoog tijd dus om jouw mobiele frituur klaar te maken voor een nieuw foodtruckseizoen met Pauwels sauzen!

Meer lezen

Gratis duotickets voor de Ethias Cross in de frituur!

Pauwels Sauzen verloot gratis duotickets voor de 8 veldritten van de Ethias Cross, te winnen bij de frituren in én rond de gemeente waar een Ethias Cross plaatsvindt. Registreer jouw frituur hier!

Meer lezen

Creatief met saus: maak kans op gratis publiciteit voor uw specialiteit!

Deel uw homemade snacks met Pauwels sauzen en geniet van gratis publiciteit op onze kanalen!

Meer lezen

Pauwels brengt de beurs tot bij jou!

Geen vakbeurzen meer in 2020? Dan brengt Pauwels sauzen de beurs tot bij jou!

Meer lezen

Herfstpromo: 1+1 gratis op de nieuwste smaken!

Van Américaine Traiteur tot Vegan Mayo: maak dit najaar nog voordelig kennis met de nieuwste smaken die u in het voorjaar misschien wel gemist hebt!

Meer lezen

Test nu de frituurvetten van Pauwels Sauzen: 5+5 gratis!

Ken je ons frituurvetten nog niet? Profiteer dan nu van deze kennismakingsactie van 5+5 op het Oranje, Blauwe en Groene frituurvet van Pauwels Sauzen!

Meer lezen

Een sauzenhart onder de riem van je favoriete horecazaak!

Bezorg jouw favoriete horecazaak sauzen ter waarde van €250 en ga zelf aan de haal met een Kerspakket van 6 Pauwels sauzen!

Meer lezen