Starters, ga het avontuur aan met Pauwels Sauzen in 5 stappen

Starters, ga het avontuur aan met Pauwels Sauzen in 5 stappen

28-08-2018

Opent u een nieuwe zaak of neemt u binnenkort een andere zaak over? Dan bent u vast nog op zoek naar een partner in sauzen & vetten waarop u kan rekenen. Bij Pauwels Sauzen geniet u van ondersteuning waar beginnende horecazaken van dromen. Naast advies voor uw keuze in sauzen, verpakkingen en pompsystemen, hebben we voor u nog een extra opstartactie in petto om onze sauzen echt te leren kennen! 


1. Exclusieve tasting

Maak kennis met het volledige assortiment van Pauwels Sauzen en proef onze verschillende soorten Mayonaise, Ketchup en Speciaalsauzen zoals Andalouse, Brazil, Mammouth of Tartaar de Luxe. Stel uw assortiment samen op basis van een professionele toelichting over de smaak, ingrediënten en mogelijke toepassingen van onze sauzen.

Na afloop van de tasting krijgt u bovendien een overzicht met de geproefde sauzen en de mogelijke verpakkingen waarmee u op een later tijdstip alles nog eens op een rijtje kan zetten.

2. Verpakkingen en pompsystemen

Weet u al hoe uw sauzenassortiment er moet uitzien? Mooi zo, nu nog het ideale doseersysteem voor uw verbruik bepalen. Tijdens de workshop legt onze commerciële verantwoordelijke de mogelijkheden uit inzake verpakking en dosering. Haalt u gezien uw verbruik het meeste uit knijpflessen van 1 liter, PET bokalen van 3 liter of hebt u misschien toch meer aan ons Bag-in-Box succesnummers of 10 liter emmers? U ontdekt het tijdens een persoonlijke afspraak met ons commercieel team!

3. Promomaterialen

Om u als jonge ondernemer extra te ondersteunen bij het waarmaken van uw dromen, profiteert u bij Pauwels Sauzen van een forse ondersteuning om de nodige visibiliteit te creëren voor uw zaak. Zo beschikt u als trouwe klant over de mogelijkheid om gratis uw zaak te voorzien van beachflags, promostaanders, sausrekjes, wandklokken, money trays en andere tools. Daarnaast kan u ook gebruik maken van onze serveerschorten en polo’s.

4. Spaarkaart

Pauwels Sauzen beloont haar trouwe klanten niet alleen door middel van de aankleding van uw zaak, maar ook door een heuse spaaractie. Op onze verschillende verpakkingen vindt u immers spaarzegels terug die u met behulp van onze spaarkaart kan verzamelen. Wanneer u minstens 250 zegel (1 volle kaart) gespaard hebt, kan u deze inruilen voor waardebonnen waarmee u op onze kosten kan gaan winkelen bij Selexion. Ons commercieel team bezorgt u tijdens uw afspraak de spaarkaart waarmee u alvast aan de slag kan!

5. Korting op uw eerste bestelling

Wanneer u uw assortiment aan sauzen, doseersystemen en promomaterialen bepaald heeft, kan u ook meteen uw eerste bestelling plaatsen. Daarvoor geniet u, afhankelijk van de door u gekozen producten, een interessante promo op de volledige bestelling. Vraag ernaar bij ons commercieel team! 


Starters, ga het avontuur aan met Pauwels Sauzen in 5 stappen

Pauwels Sauzen adviseert en ondersteunt beginnende ondernemers in hun opstart. Profiteer van deze actie en haal deskundig advies in huis!

Meer lezen

Tijd voor vernieuwing? Vraag een staal op en breid uw assortiment uit!

Profiteer van onze actie om uw assortiment uit te breiden met de nieuwste smaken uit ons gamma.

Meer lezen

Geniet van gratis publiciteit voor uw zaak

Pauwels sauzen brengt haar vaste klanten graag in beeld en organiseert daarom een leuke actie met als prijs een gratis interview!

Meer lezen

Pauwels als partner voor jouw mobiele frituur

De zomer is in aantocht: hoog tijd dus om jouw mobiele frituur klaar te maken voor een nieuw foodtruckseizoen met Pauwels sauzen!

Meer lezen

Gratis duotickets voor de Ethias Cross in de frituur!

Pauwels Sauzen verloot gratis duotickets voor de 8 veldritten van de Ethias Cross, te winnen bij de frituren in én rond de gemeente waar een Ethias Cross plaatsvindt. Registreer jouw frituur hier!

Meer lezen

Creatief met saus: maak kans op gratis publiciteit voor uw specialiteit!

Deel uw homemade snacks met Pauwels sauzen en geniet van gratis publiciteit op onze kanalen!

Meer lezen

Pauwels brengt de beurs tot bij jou!

Geen vakbeurzen meer in 2020? Dan brengt Pauwels sauzen de beurs tot bij jou!

Meer lezen

Herfstpromo: 1+1 gratis op de nieuwste smaken!

Van Américaine Traiteur tot Vegan Mayo: maak dit najaar nog voordelig kennis met de nieuwste smaken die u in het voorjaar misschien wel gemist hebt!

Meer lezen

Test nu de frituurvetten van Pauwels Sauzen: 5+5 gratis!

Ken je ons frituurvetten nog niet? Profiteer dan nu van deze kennismakingsactie van 5+5 op het Oranje, Blauwe en Groene frituurvet van Pauwels Sauzen!

Meer lezen

Een sauzenhart onder de riem van je favoriete horecazaak!

Bezorg jouw favoriete horecazaak sauzen ter waarde van €250 en ga zelf aan de haal met een Kerspakket van 6 Pauwels sauzen!

Meer lezen