Tijd voor vernieuwing? Vraag een staal op en breid uw assortiment uit!

Tijd voor vernieuwing? Vraag een staal op en breid uw assortiment uit!

28-08-2018

Bent u toe aan iets nieuws? Wil u het met uw menu over een andere boeg gooien? Of bent u gewoon eens benieuwd welke nieuwe smaken er op de markt zijn? Profiteer dan nu van onze actie en vraag gratis stalen aan van onze nieuwste smaken! 

Met Pauwels Sauzen haalt u in één klap de beste Belgische sauzen in huis. In ons assortiment zitten immers meer dan 40 uitmuntende smaken, van grote klassiekers zoals Mayonaise, Ketchup, Samurai, Andalouse, Tartaar en Cocktail tot allerlei speciaalsauzen zoals Brazil, Hot Mammouth, Duivelsaus en Toscaanse saus. Benieuwd welke van deze heerlijke sauzen een plaats zouden verdienen in uw zaak? Neem dan contact op met ons commercieel team en vraag gratis stalen op van producten die u nog nooit eerder heeft aangekocht!

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
 


Starters, ga het avontuur aan met Pauwels Sauzen in 5 stappen

Pauwels Sauzen adviseert en ondersteunt beginnende ondernemers in hun opstart. Profiteer van deze actie en haal deskundig advies in huis!

Meer lezen

Tijd voor vernieuwing? Vraag een staal op en breid uw assortiment uit!

Profiteer van onze actie om uw assortiment uit te breiden met de nieuwste smaken uit ons gamma.

Meer lezen

Introductiepromo op onze Béarnaise: 1L kopen + 1L gratis

Kennismaken met de eerste warme saus van Pauwels? Dat kan nu voordelig, want bij aankoop van 1 tube Béarnaise ontvangt u tijdelijke 1 tube Béarnaise gratis!

Meer lezen

Geniet van gratis publiciteit voor uw zaak

Pauwels sauzen brengt haar vaste klanten graag in beeld en organiseert daarom een leuke actie met als prijs een gratis interview!

Meer lezen

Start de zomer met de hamburgersauzen van Pauwels

Nog niet bekend met onze hamburgersauzen? Laat het ons weten en onze commerciële medewerkers komen tot bij jou voor een leuke tasting!

Meer lezen

Pauwels als partner voor jouw mobiele frituur

De zomer is in aantocht: hoog tijd dus om jouw mobiele frituur klaar te maken voor een nieuw foodtruckseizoen met Pauwels sauzen!

Meer lezen

Schrijf je in voor gratis tasting van Mayonaise 110

Profiteer van deze actie en schrijf je nu in voor een gratis tasting van onze nieuwe Mayonaise 110!

Meer lezen

Hot Summer: 3+1 gratis op 6 spicy sauzen

Profiteer van 3+1 gratis op een spicy assortiment: Pepersaus, Jalapeño Mayonaise, Hot Mammouth, Andalouse Spéciale, Romeo's Saus Speciaal en Harissa.

Meer lezen

Gratis duotickets voor de Ethias Cross in de frituur!

Pauwels Sauzen verloot gratis duotickets voor de 8 veldritten van de Ethias Cross, te winnen bij de frituren in én rond de gemeente waar een Ethias Cross plaatsvindt. Registreer jouw frituur hier!

Meer lezen