“Als echte Kempenzoon ligt het in mijn aard om dicht bij de mensen te staan”

“Als echte Kempenzoon ligt het in mijn aard om dicht bij de mensen te staan”

21-05-2019

Goed nieuws, want met de aanwerving van Jeroen De Meyer als nieuwe vertegenwoordiger voor de provincie Antwerpen is ons commercieel team opnieuw compleet. In dit artikel stellen we Jeroen kort aan u voor.


Jeroen de Meyer nieuwe vertegenwoordiger in antwerpen voor pauwels sauzen

Ervaring in voeding

Met 36 lentes op de teller, koppelt Nijlenaar Jeroen De Meyer zijn Kempisch enthousiasme aan verschillende jaren ervaring in de voedingsindustrie. Het was dan ook niet toevallig dat Jeroen door zijn contacten in de sector op de hoogte gebracht werd van de openstaande vacature bij Pauwels sauzen.

“Een oud-collega van mij was werkzaam bij een grossier in het Antwerpse en vertelde me dat Pauwels op zoek was naar een commerciële man”, zegt Jeroen. “Ik stond open voor een nieuwe uitdaging en de vacature wekte mijn interesse. Na enkele gesprekken met Sales Manager Joeri Vandermeeren voelde ik een goede klik. Joeri zelf gaf ook aan dat hij in mij de geknipte man zag, mede door mijn ervaring in de voedingssector en productkennis.”

Onze Antwerpse klanten kunnen voortaan bij mij terecht voor een kennismaking met onze (nieuwe) producten, een installatie of vervanging van bepaalde materialen of voor een algemene vraag voor meer informatie over Pauwels sauzen.

De professionele carrière van Jeroen begon namelijk in een beenhouwerij, waar hij als slager werkte. “Door er tien jaar lang met zeer kwalitatieve producten te werken, is er een zekere liefde en passie voor lekkere food ontstaan”, zegt Jeroen. “De praktische ervaring die ik er op deed, bleek nadien van zeer grote waarde te zijn toen ik een volgende uitdaging aan ging. Ik ging namelijk als commerciële medewerker aan de slag bij een belangrijke grossier voor beenhouwerijen in het Antwerpse. Ik stond zo gedurende acht jaar aan de andere kant van de toog, zeg maar, waar ik door die eerdere carrière perfect geplaatst was om de behoefte van de Antwerpse beenhouwers in te schatten. Ook al lag de focus al die tijd op het vlees en gevogelte, toch waren zowel de koude als warme sauzen nooit veraf”, gaat Jeroen verder. “Het verschil nu is echter dat de sauzen bij Pauwels het eindproduct zijn, terwijl ze in de beenhouwerij vaak als ingrediënt gebruikt werden om bijvoorbeeld salades te bereiden.”

Kempenzoon

De afgelopen maanden fungeerden collega’s Raf (Regio Limburg) en Gunther (Regio Oost en West-Vlaanderen) als het tijdelijke aanspreekpunt voor onze Antwerpse klanten. Zij hebben Jeroen dan ook de afgelopen weken mee op sleeptouw genomen doorheen de streek. Bijgevolg heeft Jeroen al snel een eerste indruk van de markt gekregen.

Door zeer regelmatig met mijn klanten in contact te staan, werk ik toe naar een vertrouwensrelatie waarin we elkaar met de voornaam kunnen aanspreken. Ik heb altijd al zeer dicht bij mijn klanten gestaan en dat zal ik ook nu proberen te realiseren.

Gunther Cochuyt, Raf Colson en Jeroen De Meyer Sales Team Vlaanderen Pauwels Sauzen

“Bovenop de klanten uit hun eigen regio, hebben Raf (midden) en Gunther (links) ook onze Antwerpse klanten tijdens de afgelopen maanden zo goed mogelijk bediend. Daarvoor wens ik hen ook van harte te bedanken. De aanvragen die sinds 1 mei nog open stonden, heb ik dan zelf al de afgelopen weken zo goed mogelijk proberen te beantwoorden. De komende maanden ga ik dat lijstje verder afwerken en persoonlijk kennismaken met zoveel mogelijk bestaande klanten in mijn regio. Ik vind het namelijk belangrijk dat de klanten weten bij wie ze terecht kunnen en er meteen ook een gezicht kunnen op kleven. Als echte Kempenzoon ligt het in mijn aard om dicht bij de mensen te staan.”

Wie Pauwels de voorbije weken bezocht heeft op één van de vele beurzen, heeft Jeroen misschien al wel gezien op één van onze standen. “Als onderdeel van mijn introductie bij Pauwels, heb ik meteen enkele beurzen meegemaakt. Daar heb ik met eigen ogen kunnen vaststellen dat het bedrijf echt wel stevig in de markt staat, mede door het brede assortiment en het feit dat er altijd iets nieuws te ontdekken valt op de stand. Mijn eigen favoriete sauzen? Ik houd van pittig, dus kan ik niet anders dan de Samurai van Pauwels naar voor schuiven. Die kende ik trouwens al van in Frituur Station bij ons in Nijlen. De Jalapeño Mayonaise kende ik voordien niet, maar vind ik ook een topper van formaat.”

Vragen voor Jeroen?

Neem dan vanaf nu contact op met hem op het nummer +32 (0) 494/51.64.45 of via jeroen.demeyer@pauwels-sauces.com.


Vernieuwd Pauwels Sauzen-Vastgoedservice koestert grote ambities

Geslaagde transferperiode doet het beste vermoeden. Het cyclocross team Pauwels Sauzen-Vastgoedservice vertoeft momenteel […]

Meer lezen

De Romeo’s en Pauwels Sauzen lanceren De Romeo’s Saus Speciaal

Een nieuwe succesnummer voor de populaire Vlaamse muziekgroep Pauwels Sauzen slaat de handen […]

Meer lezen

De beste Belgische sauzen op het mooiste retrofestival van het land

Zondag 26 augustus wordt Bobbejaanland voor een tweede jaar op rij omgetoverd tot […]

Meer lezen

Verbeterde squeezability van de 1 liter knijpflessen

Begin 2017 staken we de beste Belgische sauzen in een gloednieuw jasje. De […]

Meer lezen

Pauwels Sauzen breidt gamma uit met Pili Pili

Pauwels Sauzen staat al jarenlang bekend voor haar rijke aanbod aan koude sauzen. […]

Meer lezen

Tartaar de Luxe nu ook in PET bokalen

De Tartaar de Luxe van Pauwels Sauzen is aan een ware opmars in […]

Meer lezen

Pauwels Sauzen lanceert nieuwe website voor professionals in foodservice

Al meer dan 100 jaar produceert Pauwels Sauzen de beste Belgische sauzen, vinaigrettes, […]

Meer lezen

Horeca Expo 2018: 6 redenen om Pauwels Sauzen te bezoeken

In onze interne keuken zijn we al enkele maanden bezig met de voorbereiding […]

Meer lezen

Pauwels Sauzen op zoek naar tweede naamsponsor

Enkele jaren geleden besloot Pauwels Sauzen om samen met Vastgoedservice haar brede schouders […]

Meer lezen

Sauzen op tafel met de nieuwe 500ml verpakking van Pauwels Sauzen

De behoeften van onze klanten evolueren voortdurend. Bij Pauwels Sauzen denken we dan […]

Meer lezen