Assortiment

Koude sauzen, frituurvetten, vinaigrettes en kruiden

Al meer dan 100 jaar levert Pauwels de beste Belgische sauzen aan de professionele markt! Tot ons assortiment horen koude sauzen, frituurvetten en -oliën om knapperige frietjes in te bakken, overheerlijke vinaigrettes en pittige kruiden. Met ruim een eeuw expertise te hebben opgebouwd, zijn onze producten een waar begrip geworden bij groothandels over het ganse land en in de voltallige foodservice branche. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan een kijkje naar onze sauzen, vetten of diversen.

 

Het rijkste aanbod aan sauzen 

Met Pauwels haalt u in één klap de beste sauzen in huis. In ons assortiment zitten immers meer dan 35 uitmuntende smaken. Van grote klassiekers zoals Mayonaise, Ketchup, Samurai, Andalouse, Tartaar, Cocktail, Americaine en Pepersaus tot allerlei speciaalsauzen zoals Brazil, hamburgersauzen, Hot Mammouth, Duivelsaus en Toscaanse saus. Daarnaast blijven we ons assortiment steeds uitbreiden met nieuwe én vernieuwende sauzen.

Ruim assortiment verpakkingen

Onze sauzen zijn verkrijgbaar in verschillende verpakkingen en hoeveelheden. Zo kan u kiezen voor handige tubes van 1 liter, PET potten van 3 liter, unieke Bag-in-Box (BIB)-verpakkingen van 2x 5 of 7,5 liter en emmers van 10 liter voor de grootverbruikers. De 5L Bag-in-Box krijgt u bovendien gratis geleverd bij onze sauzen en worden door ons commercieel team persoonlijk geïnstalleerd in uw zaak. Maak meteen een afspraak met ons team voor meer informatie of een demonstratie.

Sauzen bestellen?

Wilt u de beste Belgische sauzen eens uitproberen? Neem dan contact op met ons team en maak een afspraak. Onze mensen staan u graag te woord en brengen u snel en professioneel op de hoogte van alle mogelijkheden.

Pauwels biedt behalve sauzen ook een assortiment aan vinaigrettes, vetten, oliën, margarine en kruiden.