Horecabeurs Bredene 2020

Horecabeurs Bredene 2020

Datum: 17/02/2020

Type: Nationale Beurs

Horecabeurs Bredene Pauwels sauzen

ONTDEK PAUWELS SAUZEN


Van 17 tot 20 februari 2020 neemt Pauwels sauzen deel aan Horecabeurs Bredene. U kan ons terugvinden op onze vertrouwde STAND 4025 waar ons commercieel team u laat kennismaken met het grootste assortiment Belgische sauzen op de markt.

WAAROM PAUWELS AL 10 JAAR IN OPMARS IS

Tijdens onze voorjaarsbeurzen zetten we graag de elementen in de kijker die ervoor gezorgd hebben dat Pauwels de afgelopen 10 jaar is kunnen uitgroeien tot een toonaangevende speler in de Belgische horeca. Hieronder kan u er alvast wat meer over lezen, maar we moedigen u absoluut aan om onze sterke punten zelf te komen ontdekken/proeven op onze stand.

1. GROOT GAMMA MAYONAISE

Een mayonaise volgens traditioneel Belgisch recept, wat zuurder of misschien juist zoeter, wat vaster of liever iets romiger, een variant zonder bewaarmiddelen, verrijkt met truffel of jalapeño en zelfs een veganistische versie zonder eieren: het assortiment aan mayonaise bij Pauwels is rijk en uitgebreid waardoor u onder één merk steeds de perfecte mayonaise vindt voor uw cliënteel.

Tip: vraag op de stand naar de nieuwste Mayonaise 110!

2. KETCHUPS VAN ZONGERIJPTE TOMATEN

Net als Mayonaise is ook Ketchup een must-have voor iedere snackbar. Bij Pauwels hebben we ons dan ook toegelegd op het maken van smaakvolle ketchups, met of zonder curry, maar altijd met lekkere zongerijpte tomaten. Daardoor hebben de Ketchups van Pauwels die kenmerkende dieprode kleur en frisse smaak. Bovendien hebben we met Ketchup Chef en Curryketchup Chef ook een alternatief voor wie houdt van wat kruidiger.

Tip: Voortaan is ook onze Curryketchup beschikbaar in 10L emmers!

3. MEER DAN 30 SPECIAALSAUZEN

Van Américaine, Andalouse en Brazil tot verschillende hamburgersauzen, Tartaar en Toscaanse: bij Pauwels kan u kiezen uit het grootste assortiment speciaalsauzen op de markt! Bovendien hebben we daarbij aandacht geschonken aan verschillende smaakvoorkeuren. Zo zijn er verschillende sauzen in het gamma waarvan we ook een pikantere, zoetere of zuurdere variant hebben. Voor ieder wat wils!

Tip: vergelijk zeker de Américaine met de nieuwste Américaine Traiteur!

4. HET BAG-IN-BOX DOSEERSYSTEEM

Bij Pauwels sauzen beschikken we over een ruim assortiment aan verpakkingen. Een echt succesnummer in dat aanbod is het Bag-in-Box systeem. Het Bag-in-Box systeem van Pauwels is een uniek doseersysteem op de markt dat tegemoet komt aan alle eisen van de professionele gebruikers: gebruiksvriendelijk, hygiënisch, traceerbaar, financieel aantrekkelijk én esthetisch verantwoord.

Tip: onze BIBs worden gratis ter beschikking gesteld van onze klanten!

5. VOORTDURENDE INNOVATIE

Pauwels staat gekend om haar drang naar vernieuwing. Op Horecabeurs Bredene hebt u dan ook een mooie kans om de nieuwe en vernieuwende producten van Pauwels te ontdekken. Zo kan u bijvoorbeeld vragen naar onze nieuwe Martinosaus, Béarnaise en Vegan Mayo. Ook onze Jalapeño Mayonaise, Hot Mammouth of Smoelsaus kunnen u mogelijk inspireren tot nieuwe combinaties!

Tip: onze Béarnaise is geschikt voor koud én warm gebruik!

6. ONDERSTEUNING UIT EIGEN STREEK

Dankzij een team van 7 commerciële collega’s verspreid over heel het land kan u steeds terecht bij iemand uit uw eigen streek. Met andere woorden: u wordt steeds bijgestaan door iemand die de lokale markt kent en daarom precies weet wat u nodig hebt. Dat werkt snel én gemakkelijk. Nog niet bekend met uw regionaal contactpersoon? Op onze stand van Horecabeurs Bredene kan u kennismaken met het team.

BEZOEK ONS OP HORECABEURS BREDENE

Wie ons bezoekt op de Horecabeurs Bredene geniet van interessante kortingen op het volledige assortiment. Bovendien gelden op de nieuwe producten voordelige introductie-acties.

  • Maandag t.e.m. woensdag: 13u00 – 19u00
  • Donderdag: 11u00 – 17u00

LOCATIE

Meeting- en Eventcentrum Staf Versluys
Kapelstraat 76
8450 Bredene

PAUWELS SAUCES

Wat wilt u bestellen?

[contact-form-7 404 "Not Found"]