Restofrit Expo 2022

Restofrit Expo 2022

Datum: 28/03/2022

Type: Regionale beurs

Ontdek onze nieuwigheden tijdens de beursdagen van Restofrit!

Twee jaar op een rij moest Restofrit expo helaas wijken voor Corona. Dit jaar hebben we er opnieuw goede hoop in en verwachten we aanwezig te mogen zijn op 28, 29 en 30 maart 2022. We houden natuurlijk alle evoluties in de gaten maar we blijven met vol enthousiasme uitkijken naar een onvergetelijke beurs waarbij we onze trouwe en nieuwe klanten met alle plezier zullen ontvangen.


Dé exclusieve vakbeurs voor restaurants, traiteurs, frituurs en broodjeszaken, daar mogen wij natuurlijk niet ontbreken. Wij willen net zoals meer dan 125 standhouders, tijdens de grootste privé horecabeurs van België, u graag onze nieuwe producten voorstellen:

A. MAYO TRAITEUR: STEVIGE STRUCTUUR, COMPETITIEVE PRIJS

Met de nieuwe Mayo Traiteur lanceerden we eerder dit jaar onze vijfde telg in dit gamma.

Mayo Traiteur werd speciaal bereid voor alle frituren, snackbars en mobiele frietwagens; daar waar de saus rechtstreeks op warme frietjes en snacks geserveerd wordt. Ook wie intensief inzet op takeaway – waarbij de mayo dus wat langer ‘onderweg is’ – zal de opvallend stevige structuur van deze mayo bijzonder interessant vinden.

Daarnaast is Mayo Traiteur een uitstekende mayo voor de voedingsindustrie, met name voor de bereiding van smeersalades. De vaste structuur vormt namelijk een ideale basis om te mengen met krab, kip, tonijn, ham etc. Mayo Traiteur wordt bovendien aan een zeer competitieve prijs in de markt gezet en is beschikbaar bij de groothandelaar vanaf begin maart.

B. KEBABSAUS: GLOEDNIEUWE SMAAK IN DE BELGISCHE SNACKING

Naast onze Mayo Traiteur pakken we dit jaar ook uit met een gloednieuwe saus die speciaal bereid werd voor een belangrijk segment in het Belgische Quick Service segment. Onze nieuwe Kebabsaus is namelijk een unieke, vernieuwende snacksaus op basis van koolzaadolie, knoflook en ras el hanout. Opvallend is de exotische kruiding van deze Kebabsaus die garant staat voor een sterke aromatische geur en een ongeziene smaak in de Belgische en Noord-Franse foodservicemarkt.

Deze Kebabsaus laat zich perfect combineren met gegrilde, gebakken of gerookte vleesgerechten. Speciale aandacht tijdens de ontwikkeling van deze Kebabsaus ging echter naar de combinatie met de gekende kapsalons uit de pitazaak.

Een kapsalon-schotel is een snack waarbij frietjes bedekt worden met shoarma, afgetopt met geraspte kaas en nadien kort onder de gril gezet zodat de kaas smelt. Nadien wordt het geheel nog belegd met groentjes en overgoten met een saus naar keuze. De populairste speciaalsauzen die daarvoor vandaag gebruikt worden zijn Andalouse, Samurai en Looksaus. Met Kebabsaus brengen we nu een saus op de markt die zich specifiek richt naar het kapsalon.

C. ANDALOUSE CHEF: VERBETERD RECEPT

Andalouse Chef van Pauwels Sauzen in 10 liter emmerGeen frituur, hamburgerzaak, broodjes- of snackbar in ons land waar een lekkere Andalouse niet op het keuzemenu staat. Het is dan ook de logica zelve dat ook onze Andalouse Chef – net als onze traditionele Andalouse – al jaren bekend als één van de belangrijkste sauzen in het assortiment van Pauwels Sauzen.

Desalniettemin zit het bij Pauwels Sauzen in het DNA om op geen enkel moment op de lauweren te gaan rusten. We blijven onze sauzen met andere woorden toetsen aan de voortdurend veranderende smaakvoorkeuren, trends en behoeften van onze klanten in de markt. Zo heeft een uitvoerige bevraging bij heel wat van onze professionele klanten er nu voor gezorgd dat we de kruidenmix van Andalouse Chef wat hebben bijgestuurd.

Het resultaat van onze aanpassingen is dat we onze klanten voortaan een Andalouse Chef kunnen aanbieden met een nóg sterkere smaak, meer karakter en een klein beetje extra pit aan het eind. Een geslaagde aanpassing volgens ons tasting panel en dus zijn we zeer verheugd om de vernieuwde Andalouse Chef aan u voor te stellen!

D. FRIBEL FRITUURVETTEN- EN OLIËN

Met de uitbreiding van het assortiment met de FRIBEL-producten, voegen we 6 frituuroliën en 4 vaste frituurvetten toe aan ons assortiment, inclusief voor het eerst ook een 100% rundvet en een 100% halal rundvet. Deze producten bestaan naast de vetten en oliën die we verdelen onder ons eigen Pauwels-merk. De keuze daar bestaat uit 100% plantaardige producten en een mix van dierlijke en plantaardige producten.

 

Event: Restofrit Expo
Locatie: Flanders Expo – Hal 8, Gent
Datum: 28 – 30 maart 2022
Stand: hal 8, stand 500

 

PAUWELS SAUCES

Wat wilt u bestellen?

[contact-form-7 404 "Not Found"]