Sirha Lyon

Sirha Lyon

Datum: 23/09/2021

Type: Nationale Beurs

Ontdek Pauwels Sauzen in Lyon

Het grootste aanbod Belgische sauzen voor de professionele gebruiker in Foodservice trekt er weer op uit. Na een lange onderbreking die werd opgedrongen door de COVID-pandemie, zijn we met Pauwels sauzen weer aanwezig op de eerste vakbeurs van het jaar. Onze bestemming? Sirha Lyon, van 23 t.e.m. 27 september. 


Op onze stand 3C73 kan u kennismaken met het volledige assortiment van Pauwels. Dat omvat meer dan 40 koude sauzen, verscheidene frituurvetten en -oliën, vinaigrettes en margarine. Extra aandacht besteden we dit jaar aan de introductie van de 4 nieuwe producten uit het gamma:

A. MAYO TRAITEUR

Maak kennis met de vijfde (!)  telg uit onze Mayonaise-familie. Onze nieuwe Mayo Traiteur werd speciaal bereid voor alle frituren, snackbars en mobiele frietwagens; daar waar de saus rechtstreeks op warme frietjes en snacks geserveerd wordt. Ook wie intensief inzet op takeaway – waarbij de mayo dus wat langer ‘onderweg is’ – zal de opvallend stevige structuur van deze mayo bijzonder interessant vinden. Daarnaast is Mayo Traiteur een uitstekende mayo voor de voedingsindustrie, met name voor de bereiding van smeersalades. De vaste structuur vormt namelijk een ideale basis om te mengen met krab, kip, tonijn, ham etc. Mayo Traiteur wordt bovendien aan een zeer competitieve prijs in de markt gezet en is beschikbaar bij de groothandelaar vanaf begin maart.

Ons commercieel team op de stand laat u graag kennismaken met deze Mayo Traiteur op onze stand, waar u deze mayo zelf kan vergelijken met onze andere mayonaises.

B. KEBABSAUS

De laatste nieuwigheid van Pauwels? Kebabsaus, een werkelijk unieke snacksaus op basis van koolzaadolie, knoflook en ras el hanout. Opvallend is de exotische kruiding van deze Kebabsaus die garant staat voor een sterke aromatische geur en een unieke smaak in de Belgische en Noord-Franse foodservicemarkt.

Deze Kebabsaus laat zich perfect combineren met gegrilde, gebakken of gerookte vleesgerechten. Speciale aandacht tijdens de ontwikkeling van deze Kebabsaus ging echter naar de combinatie met de gekende kapsalons uit de pitazaak.

Een kapsalon-schotel is een snack waarbij frietjes bedekt worden met shoarma, afgetopt met geraspte kaas en nadien kort onder de gril gezet zodat de kaas smelt. Nadien wordt het geheel nog belegd met groentjes en overgoten met een saus naar keuze. De populairste speciaalsauzen die daarvoor vandaag gebruikt worden zijn Andalouse, Samurai en Looksaus. Met Kebabsaus brengen we nu een saus op de markt die zich specifiek richt naar het kapsalon.

C. ANDALOUSE CHEF: NIEUW RECEPT

Andalouse Chef van Pauwels Sauzen in 10 liter emmerGeen frituur, hamburgerzaak, broodjes- of snackbar in ons land waar een lekkere Andalouse niet op het keuzemenu staat. Het is dan ook de logica zelve dat ook onze Andalouse Chef – net als onze traditionele Andalouse – al jaren bekend als één van de belangrijkste sauzen in het assortiment van Pauwels Sauzen.

Desalniettemin zit het bij Pauwels Sauzen in het DNA om op geen enkel moment op de lauweren te gaan rusten. We blijven onze sauzen met andere woorden toetsen aan de voortdurend veranderende smaakvoorkeuren, trends en behoeften van onze klanten in de markt. Zo heeft een uitvoerige bevraging bij heel wat van onze professionele klanten er nu voor gezorgd dat we de kruidenmix van Andalouse Chef wat hebben bijgestuurd.

Het resultaat van onze aanpassingen is dat we onze klanten voortaan een Andalouse Chef kunnen aanbieden met een nóg sterkere smaak, meer karakter en een klein beetje extra pit aan het eind. Een geslaagde aanpassing volgens ons tasting panel en dus zijn we zeer verheugd om de vernieuwde Andalouse Chef aan u voor te stellen!

D. FRITUURVETTEN- EN OLIËN

Pauwels produceert en verdeelt een zeer uitgebreid gamma aan frituurvetten en -oliën voor professioneel gebruik in foodservice en de voedingsindustrie. In ons aanbod vindt u enerzijds vetten en oliën onder ons eigen Pauwels-merk. De keuze bestaat daar uit 100% plantaardige producten en een mix van dierlijke en plantaardige producten.

Anderzijds treedt Pauwels ook op als de exclusieve verdeler van frituurvetten en -oliën onder het vermaarde FRIBEL-merk. In dit assortiment kan u kiezen uit een breed gamma, van 100% dierlijke producten en 100% plantaardige alternatieven tot een mix van beide. Ook bieden we in dit gamma een halal-alternatief aan.

BEZOEK ONS

Sirha Lyon
23 – 27 september 2021
Stand 3C73

PAUWELS SAUCES

Wat wilt u bestellen?

[contact-form-7 404 "Not Found"]