Het grootste assortiment Belgische sauzen op Horecatel 2020

Het grootste assortiment Belgische sauzen op Horecatel 2020

24-02-2020

Van 8 tot 11 maart 2020 kan u ons terugvinden op de grootste professionele vakbeurs voor horeca in Wallonië: Horecatel. U kan ons terugvinden op onze vertrouwde STAND 2C12 waar ons commercieel team u laat kennismaken met het grootste assortiment Belgische sauzen op de markt.


Tijdens de vele voorjaarsbeurzen zetten we dit jaar de elementen in de kijker die ervoor gezorgd hebben dat Pauwels de afgelopen 10 jaar is kunnen uitgroeien tot een toonaangevende speler in de Belgische horeca. In dit artikel kan u er alvast wat meer over lezen, maar we moedigen u absoluut aan om onze sterke punten zelf te komen ontdekken/proeven op onze stand.

1. DOORGEDREVEN AANDACHT VOOR MAYONAISES EN KETCHUPS

Mayonaise Pauwels 10 liter emmer

Een mayonaise volgens traditioneel Belgisch recept, wat zuurder of misschien juist zoeter, wat vaster of liever iets romiger, een variant zonder bewaarmiddelen, verrijkt met truffel of jalapeño en zelfs een veganistische versie zonder eieren: het assortiment aan mayonaise bij Pauwels is rijk en uitgebreid waardoor u onder één merk steeds de perfecte mayonaise vindt voor uw cliënteel.

Net als Mayonaise is ook Ketchup een must-have voor iedere snackbar. Bij Pauwels hebben we ons dan ook toegelegd op het maken van smaakvolle ketchups, met of zonder curry, maar altijd met lekkere zongerijpte tomaten. Daardoor hebben de Ketchups van Pauwels die kenmerkende dieprode kleur en frisse smaak. Bovendien hebben we met Ketchup Chef en Curryketchup Chef ook een alternatief voor wie houdt van wat kruidiger.

2. HET GROOTSTE ASSORTIMENT SPECIAALSAUZEN

Pauwels 1 liter tubes foodtruck

Van Américaine, Andalouse en Brazil tot verschillende hamburgersauzen, Tartaar en Toscaanse: bij Pauwels kan u kiezen uit het grootste assortiment speciaalsauzen op de markt! Bovendien hebben we daarbij aandacht geschonken aan verschillende smaakvoorkeuren. Zo zijn er verschillende sauzen in het gamma waarvan we ook een pikantere, zoetere of zuurdere variant hebben. Voor ieder wat wils!

Pauwels staat ook gekend om de drang naar vernieuwing. Op Horecatel hebt u dan ook een mooie kans om de nieuwe en vernieuwende producten van Pauwels te ontdekken. Zo kan u bijvoorbeeld vragen naar onze nieuwe Martinosaus, Béarnaise en Vegan Mayo. Ook onze Jalapeño Mayonaise, Hot Mammouth of Smoelsaus kunnen u mogelijk inspireren tot nieuwe combinaties!

3. HET BAG-IN-BOX DOSEERSYSTEEM

Bag in Box Pauwels sauzen

Bij Pauwels sauzen beschikken we over een ruim assortiment aan verpakkingen. Van 500ML tafeltubes tot 10L Emmers voor het grootverbruik. Die laatste is, samen met het Bag-in-Box systeem een echt succesnummer voor professioneel gebruik. Het Bag-in-Box systeem van Pauwels is een uniek doseersysteem op de markt dat tegemoet komt aan alle eisen van de professionele gebruikers: gebruiksvriendelijk, hygiënisch, traceerbaar, financieel aantrekkelijk én esthetisch verantwoord.

Bovendien wordt dit systeem u gratis aangeboden door Pauwels én geïnstalleerd door onze vertegenwoordiger in uw provincie. Dankzij een team van 7 commerciële collega’s verspreid over heel het land kan u namelijk steeds terecht bij iemand uit uw eigen streek. Met andere woorden: u wordt steeds bijgestaan door iemand die de lokale markt kent en daarom precies weet wat u nodig hebt. Dat werkt snel én gemakkelijk. Nog niet bekend met uw regionaal contactpersoon? Op onze stand van Horecatel kan u kennismaken met het team.

OPENINGSUREN

  • Van zondag 8 tot dinsdag 10/03: 11H00 – 19H00 (toegang tot 18H30)
  • Woensdag 11/03: 11H00 – 18H00 (toegang tot 17H30)

LOCATIE

WEX (Wallonia Expo S.A.)
Rue des Deux Provinces
B-6900 Marche-en-Famenne
België


Vernieuwd Pauwels Sauzen-Vastgoedservice koestert grote ambities

Geslaagde transferperiode doet het beste vermoeden. Het cyclocross team Pauwels Sauzen-Vastgoedservice vertoeft momenteel […]

Meer lezen

De Romeo’s en Pauwels Sauzen lanceren De Romeo’s Saus Speciaal

Een nieuwe succesnummer voor de populaire Vlaamse muziekgroep Pauwels Sauzen slaat de handen […]

Meer lezen

De beste Belgische sauzen op het mooiste retrofestival van het land

Zondag 26 augustus wordt Bobbejaanland voor een tweede jaar op rij omgetoverd tot […]

Meer lezen

Verbeterde squeezability van de 1 liter knijpflessen

Begin 2017 staken we de beste Belgische sauzen in een gloednieuw jasje. De […]

Meer lezen

Pauwels Sauzen breidt gamma uit met Pili Pili

Pauwels Sauzen staat al jarenlang bekend voor haar rijke aanbod aan koude sauzen. […]

Meer lezen

Tartaar de Luxe nu ook in PET bokalen

De Tartaar de Luxe van Pauwels Sauzen is aan een ware opmars in […]

Meer lezen

Pauwels Sauzen lanceert nieuwe website voor professionals in foodservice

Al meer dan 100 jaar produceert Pauwels Sauzen de beste Belgische sauzen, vinaigrettes, […]

Meer lezen

Horeca Expo 2018: 6 redenen om Pauwels Sauzen te bezoeken

In onze interne keuken zijn we al enkele maanden bezig met de voorbereiding […]

Meer lezen

Pauwels Sauzen op zoek naar tweede naamsponsor

Enkele jaren geleden besloot Pauwels Sauzen om samen met Vastgoedservice haar brede schouders […]

Meer lezen

Sauzen op tafel met de nieuwe 500ml verpakking van Pauwels Sauzen

De behoeften van onze klanten evolueren voortdurend. Bij Pauwels Sauzen denken we dan […]

Meer lezen