Hiervoor komt u naar onze stand op Horecatel 2019

Hiervoor komt u naar onze stand op Horecatel 2019

07-03-2019

Al meer dan 50 jaar positioneert Horecatel zich als de belangrijkste B2B-beurs voor professionals in Horeca en Gastronomie in Franstalig België. Het jaar 2019 zal daarop geen uitzondering zijn en dus verwelkomen wij u van 10 – 13 maart 2019 opnieuw in paleis 2 op onze stand 2C12. Dat na al die jaren uw bezoek aan onze stand ook nu weer een absolute must is, ontdekt u in dit artikel.  


Nieuwe smaken en verpakkingen

Zoals op elke beurs, kan u ook tijdens Horecatel 2019 ons volledige assortiment aan sauzenvetten en vinaigrettes ontdekken. Desalniettemin gaat er dit jaar speciale aandacht naar maar liefst vier (!) nieuwe producten:

  1. Béarnaise, de eerste saus in ons assortiment die zowel koud als warm geserveerd kan worden. Deze saus werd nog maar net toegevoegd aan ons assortiment speciaalsauzen en dus kan u op onze stand 2C12 een heuse primeur bijwonen door als één van de eersten deze saus te proeven!

2. Naast onze Béarnaise presenteren we u in Marche-en-Famenne ook onze nieuwste Americain Traiteur. Deze Americaine Traiteur is een smaakvolle saus die zich onderscheidt van onze bestaande Americain door haar hogere gehalte aan tomaat en haar subtiele, doch krachtige mix van ui, paprika, wortel en andere smaakmakende kruiden.

3. Als derde vernieuwing kan u kennismaken met een echt jubileumproduct. Bij Pauwels vieren we dit jaar namelijk onze 110e verjaardag. Om deze bijzondere mijlpaal extra in de verf te zetten, lanceren we een speciale mayonaise ‘op grootmoeders wijze’ met de naam ‘Mayonaise 110‘. Deze mayonaise werd gemaakt zonder kleurstoffen of bewaarmiddelen en volgens een traditioneel Belgisch recept.

4. De laatste vernieuwing in de rij is onze kleinste verpakking. Zo zijn 11 van onze populairste smaken voortaan ook beschikbaar in  500ml-tubes. Serveert u uw sauzen graag mee aan tafel? Dan is dit assortiment perfect op uw maat gemaakt!

Acties en exclusieve tastings

Wie onze stand 2C12 op Horecatel 2019 bezoekt, geniet ook van interessante kortingen en leuke acties op onder andere de nieuwe Béarnaise, Americain Traiteur, Mayonaise 110 en het 500ML-assortiment. Daarnaast staan ook enkele van onze gekende producten in de schijnwerpers en hebt u dus een unieke kans om voordelig te genieten van onze producten.

Bovendien biedt ons commercieel team u ook een exclusieve tasting aan van een wel heel intrigerend product. Zo zijn we er bij Pauwels Sauzen in geslaagd een lekkere smeuïge mayo zonder ei te maken. Met deze ‘Vegan Mayo‘ zorgen we voor een passend alternatief op de traditionele mayonaise, zodat ook de groeiende vegan-doelgroep voortaan kan genieten van heerlijke sauzen! Benieuwd naar de smaak? Vraag ernaar op onze stand!

horecatel 2019 pauwelsVanaf 10 maart

Horecatel 2019 gaat door van zondag 10 t.e.m. woensdag 13 maart 2019. Ons commercieel team ontvangt u graag in paleis 2 op stand 2C12. Daar bent u als horecaprofessional telkens welkom vanaf tussen 11:00 en 19:00 en op woensdag tot 18:00. Wenst u ons commercieel team nu al aan te spreken over één van deze onderwerpen? Neem dan contact op met de commercieel medewerker uit uw regio via onderstaande button.


Vernieuwd Pauwels Sauzen-Vastgoedservice koestert grote ambities

Geslaagde transferperiode doet het beste vermoeden. Het cyclocross team Pauwels Sauzen-Vastgoedservice vertoeft momenteel […]

Meer lezen

De Romeo’s en Pauwels Sauzen lanceren De Romeo’s Saus Speciaal

Een nieuwe succesnummer voor de populaire Vlaamse muziekgroep Pauwels Sauzen slaat de handen […]

Meer lezen

De beste Belgische sauzen op het mooiste retrofestival van het land

Zondag 26 augustus wordt Bobbejaanland voor een tweede jaar op rij omgetoverd tot […]

Meer lezen

Verbeterde squeezability van de 1 liter knijpflessen

Begin 2017 staken we de beste Belgische sauzen in een gloednieuw jasje. De […]

Meer lezen

Pauwels Sauzen breidt gamma uit met Pili Pili

Pauwels Sauzen staat al jarenlang bekend voor haar rijke aanbod aan koude sauzen. […]

Meer lezen

Tartaar de Luxe nu ook in PET bokalen

De Tartaar de Luxe van Pauwels Sauzen is aan een ware opmars in […]

Meer lezen

Pauwels Sauzen lanceert nieuwe website voor professionals in foodservice

Al meer dan 100 jaar produceert Pauwels Sauzen de beste Belgische sauzen, vinaigrettes, […]

Meer lezen

Horeca Expo 2018: 6 redenen om Pauwels Sauzen te bezoeken

In onze interne keuken zijn we al enkele maanden bezig met de voorbereiding […]

Meer lezen

Pauwels Sauzen op zoek naar tweede naamsponsor

Enkele jaren geleden besloot Pauwels Sauzen om samen met Vastgoedservice haar brede schouders […]

Meer lezen

Sauzen op tafel met de nieuwe 500ml verpakking van Pauwels Sauzen

De behoeften van onze klanten evolueren voortdurend. Bij Pauwels Sauzen denken we dan […]

Meer lezen