Klant aan het woord

Professionele klanten aan het woord

hoi@aarongodderis.com

Derry’s frituur (Rumbeke)

“Derry’s frituur breidt uit met bijgebouw en grotere menukaart”

Wij zijn grote fan van de sauzen van Pauwels. Zo werken we al 2,5 jaar met deze sauzen en merken duidelijk een stijging in verkoop. Wij hebben bovendien ook een huisgemaakte saus waarbij we de sauzen van Pauwels gebruiken als hoofdingrediënt.

Het Lokerse Smulhoekje (Lokeren)

“Het ruime assortiment van Pauwels is voor ons ideaal!”

Silvie, een energieke en ondernemende Limburgse vrouw bracht haar passie voor broodjes, frietjes en snacks naar Oost-Vlaanderen. Met haar roots diepgeworteld in de Belgische culinaire tradities, besloot ze dat het tijd was om haar eigen stempel te drukken op de broodjescultuur in Oost-Vlaanderen.

hoi@aarongodderis.com
De Patatclub

Patatclub (Destelbergen)

“Het Bag-in-Box systeem van Pauwels oogt heel mooi en straalt kwaliteit uit!”

Als er nu één club is waar je lid van wilt zijn, dan is dat zeker en vast wel de Patatclub in Destelbergen. Jens Meganck begon dan ook sinds 30 maart 2022 deze lekkere club met in de spotlights frietjes. Ook de sauzen van Pauwels mogen niet ontbreken, want frieten zonder saus dat kan natuurlijk niet.

Frituur ’t Hoeksje (Middelkerke)

“Klanten komen speciaal voor de sauzen van Pauwels naar hier.”

Kris Demarcke, eigenaar van Frituur ’t Hoeksje, baat al ruim 14 jaar de frituur uit die gelegen is op de hoek van de Baronstraat en de Lombardsijdelaan in Middelkerke. Wij moeten dan ook geen twee keer raden waar de naam Frituur ’t Hoeksje vandaan komt.

't hoeksje5
Studio Frites - Pauwels Sauzen

Studio Frites (Zoersel)

“Voor ons staan de sauzen van Pauwels garant voor de beste smaak en kwaliteit!”

Sinds september kan je op de Handelslei in Sint-Antonius Zoersel terecht voor culinaire frietjes en snacks. Zo serveren ze onder andere loaded fries en loaded curryworsten, maar ook artisanale kroketten en bitterballen ontbreken niet op de menukaart.

Eethuis Enroute (Ardooie)

“Al onze sauzen zijn uitsluitend van Pauwels. Onze klanten verdienen de beste smaak en kwaliteit!”

Eethuis Enroute werd opnieuw gekozen als beste frituur van Ardooie. Een mooie beloning voor al het harde werk vertellen de uitbaters. Met hun online bestelsysteem en energiezuinige investeringen zijn ze meer dan ooit klaar voor de toekomst.

Buitenkant

Burney’s (Mechelen)

“We kozen voor Pauwels door het aangename menselijk contact en omwille van de merkbekendheid.”

Net voor de zomer opende het nieuwe entertainment- en recreatiecomplex Burney’s eindelijk de deuren. De feestelijke opening vond plaats op de voormalige site Huyghebaert in Mechelen, een bekend domein waar bezoekers voortaan opnieuw terechtkunnen voor tal van leuke activiteiten én jawel: een snackwand met Pauwels sauzen.

Burneys-Mechelen-met-Pauwel-Sauzen
Frituur Olé (Torrevieja)

Frituur olé (torrevieja)

“Belgische frietcultuur in Torrevieja door échte Belgische producten te gebruiken.”

Het Spaanse Torrevieja is anno 2022 een bruisende badplaats aan de populaire Costa Blanca waar de zoutwinning meer dan ooit een Belgische toets gekregen heeft. Het zout wordt er sinds enkele weken namelijk rijkelijk gestrooid op de verse Belgische frietjes van twee trouwe Pauwels-klanten die er hun droom najagen. 

Chez Steph (Valenciennes/Dubai)

“De mayonaise en Samuraisaus van Pauwels waren een instant succes.”

Op uitnodiging van een vereniging van expats heeft onze klant Stephane Moreau zijn frituur en brasserie “Chez Steph” in het Franse Valenciennes tijdelijk ingeruild voor een 5-sterrenhotel in de Verenigde Arabische Emiraten. Op het menu: croque Gallois, stoverij en verse frietjes mét Pauwels sauzen.

Klantverhaal Dubai 3
Friethuis Kampenhout BIB Pauwels sauzen

’t Friethuis (Kampenhout)

“Wekelijks meerdere tonnen friet met Pauwels sauzen”

Een moderne visie op frietjes, kwalitatieve producten en een sterk digitaal verhaal. Het zijn de ingrediënten die van ’t Friethuis (Kampenhout) één van de sterkst groeiende frituren in ons land gemaakt hebben. “COVID heeft onze plannen in een stroomversnelling gebracht”, klinkt het bij de eigenaar. 

frituur & broodjeszaak Faluche (brugge)

“Dankzij het bag-in-box doseersysteem doseren wij onze sauzen snel én hygiënisch.”

In juni ’20 werd frituur en broodjeszaak Faluche voor het eerst uitgeroepen tot de Beste Frituur van Brugge. Een bekroning voor de mooie weg die uitbaters Hans en Sofie afgelegd hebben gedurende 8 jaar én ook meteen de bevestiging dat het ondernemersduo goede smaak heeft…

De Beste Frituur van Brugge kiest voor Pauwels Sauzen
Serge De Vos_Las Frietas

Frituur Las Frietas (Heusden-Zolder)

“Door breed assortiment en hoge kwaliteit zweer ik al mijn hele carrière bij Pauwels sauzen.”

Met succes een nieuwe frituur opstarten tijdens de coronacrisis? Het kan. Dat bewijzen althans twee van onze trouwste klanten. Vader Serge (foto) en zijn zoon Joyce, twee ervaren frituristen, gingen ieder een nieuw avontuur aan in tijden van social distancing, mondmaskers en lockdowns.

frituur Tivoli (leuven)

“Onderscheidend door rustieke frietjes, deluxeburgers en de vele Pauwels sauzen!”

Leuven, studentenstad bij uitstek, bierhoofdstad van België en de geboorteplaats van talloze bekende Vlamingen als Dries Mertens, Jeroen Meus, Michel Wuyts en Rudi Vranckx. Maar Leuven is ook de thuishaven van Kris De Meirsman en Nico Bielen, uitbaters van Frituur Tivoli en twee bekende gezichten op de drukbezochte Tiensesteenweg.

Naamloos-100
Naamloos-101

Frituur Conny & Franky (Sint-Niklaas)

“De exclusieve Pauwels sauzen passen bij ons homemade comfort food”

Wie op de website van TripAdvisor op zoek gaat naar een goede eetgelegenheid in de buurt van Sint-Niklaas komt uit bij… jawel: Frituur Conny en Franky. Daar weten de uitbaters hun klanten al jaren te charmeren met een creatieve kijk op huisbereid comfort food met een Amerikaanse twist, geserveerd met het ruime assortiment Belgische sauzen van Pauwels. 

Zet u uw zaak ook graag extra in de kijker?