Nieuw: Béarnaise voor koude én warme toepassing

Nieuw: Béarnaise voor koude én warme toepassing

12-02-2019

Het nieuwe jaar is een maand ver en dat betekent dat we ondertussen alweer heel wat nieuwigheden ontdekt hebben. Zo ging onder meer de prijs van bier en postzegels omhoog, mochten we voortaan eierschalen gewoon mee in de groene container kieperen en kreeg Vlaanderen er 7 fusiegemeenten bij. Maar er is meer, want 2019 is ook het jaar waarin Pauwels Sauzen voor het eerst een saus lanceert die niet alleen koud, maar ook warm geserveerd kan worden. Voor alles een eerste keer, niet waar?


bearnaise_steak_frietPrimeur

In onze fabriek te Oelegem rolde deze week voor het eerst een Béarnaise met een Pauwels-etiket van de lijn. Onze eerste Béarnaise is een smeuïge saus, geparfumeerd met een kruidenboeket op basis van dragon. Net zoals alle sauzen in ons assortiment kan ook deze gloednieuwe Béarnaise perfect geserveerd worden als een koude saus bij bijvoorbeeld burgers, wraps, frietjes en verschillende (gefrituurde) snacks. Daarnaast kunnen we voor het eerst zeggen dat deze Béarnaise ook ideaal is voor warme toepassingen. Bijgevolg heeft deze saus ook een plaats in de warme keuken van ieder restaurant of brasserie waar zowel vlees- als visgerechten op het menu staan.

Een traditionele Béarnaise

Dat deze Béarnaise zowel koud als warm gebruikt kan worden, is een primeur. Dat zeggen ook onze collega’s van Productontwikkeling. “Deze Béarnaise werd opgebouwd om een zo traditioneel mogelijk resultaat te krijgen. Dat betekent dat we die volle structuur beogen met de typische sterke dragonsmaak. In tegenstelling tot de andere sauzen in het gamma, werd deze Béarnaise wél geschikt gemaakt om op te warmen. ”

Beschikbaar vanaf half-februari

Ook Sales Manager Joeri Vandermeeren is enthousiast met het resultaat. “Wie onze stand bezocht heeft op de laatste editie van Horeca Expo in Gent heeft al kennis kunnen maken met deze saus. Aan de hand van enkele stalen hebben we daar gedurende 5 dagen uitvoerig feedback verzameld van onze bezoekers. De overgrote meerderheid was het er over eens: deze Béarnaise is smeuïg, vol en rijk aan dragon, precies zoals men het zou verwachten. De Béarnaise wordt trouwens gelanceerd in onze gekende tubes van 1 liter, waarvan de eerste productie deze week op de planning stond. De verwachting is dus dat tegen half februari de eerste tubes beschikbaar zullen zijn in de groothandels.”

Gratis staal

Zit u na het lezen van dit bericht nog met vragen over onze Béarnaise? Of wenst u een gratis staal op te vragen om dit nieuwe product te proeven?  Ons commercieel team staat steeds ter beschikking. Aarzel dan ook niet op contact op te nemen met onze medewerkers uit uw regio.


Vernieuwd Pauwels Sauzen-Vastgoedservice koestert grote ambities

Geslaagde transferperiode doet het beste vermoeden. Het cyclocross team Pauwels Sauzen-Vastgoedservice vertoeft momenteel […]

Meer lezen

De Romeo’s en Pauwels Sauzen lanceren De Romeo’s Saus Speciaal

Een nieuwe succesnummer voor de populaire Vlaamse muziekgroep Pauwels Sauzen slaat de handen […]

Meer lezen

De beste Belgische sauzen op het mooiste retrofestival van het land

Zondag 26 augustus wordt Bobbejaanland voor een tweede jaar op rij omgetoverd tot […]

Meer lezen

Verbeterde squeezability van de 1 liter knijpflessen

Begin 2017 staken we de beste Belgische sauzen in een gloednieuw jasje. De […]

Meer lezen

Pauwels Sauzen breidt gamma uit met Pili Pili

Pauwels Sauzen staat al jarenlang bekend voor haar rijke aanbod aan koude sauzen. […]

Meer lezen

Tartaar de Luxe nu ook in PET bokalen

De Tartaar de Luxe van Pauwels Sauzen is aan een ware opmars in […]

Meer lezen

Pauwels Sauzen lanceert nieuwe website voor professionals in foodservice

Al meer dan 100 jaar produceert Pauwels Sauzen de beste Belgische sauzen, vinaigrettes, […]

Meer lezen

Horeca Expo 2018: 6 redenen om Pauwels Sauzen te bezoeken

In onze interne keuken zijn we al enkele maanden bezig met de voorbereiding […]

Meer lezen

Pauwels Sauzen op zoek naar tweede naamsponsor

Enkele jaren geleden besloot Pauwels Sauzen om samen met Vastgoedservice haar brede schouders […]

Meer lezen

Sauzen op tafel met de nieuwe 500ml verpakking van Pauwels Sauzen

De behoeften van onze klanten evolueren voortdurend. Bij Pauwels Sauzen denken we dan […]

Meer lezen