Nieuws


Mayonaise 110 Pauwels sauzen

Pauwels viert 110e verjaardag met ‘oud’ recept

Pauwels sauzen viert dit jaar haar 110e verjaardag, een bijzondere mijlpaal die we graag extra in de verf zetten met een product van unieke makelij. En hoe kunnen we dat beter doen dan met het product dat Pauwels internationaal op de kaart heeft gezet en eeuwige roem heeft opgeleverd als […]

Lees meer

Download nu al onze packshots in de beeldbank!

Allergenen, ingrediënten, voedingswaarden, verpakkingen, recepten, acties, nieuwsartikels, groothandelaars, klantervaringen… Deze website bundelt alle informatie over onze sauzen, vetten en vinaigrettes. Aan dat lijstje voegen we nu nog een extra item toe, want voortaan vindt u een compleet overzicht van alle productafbeeldingen in onze beeldbank! +130 gratis afbeeldingen Bij Pauwels zetten […]

Lees meer

americaine traiteur pauwels sauzen

Nieuwe Americaine Traiteur: vol van smaak, rijk aan tomaat

Dat 2019 een boeiend jaar wordt, hoeft nog maar weinig betoog. Na de lancering van onze Béarnaise midden februari, zijn we bij Pauwels Sauzen verheugd om opnieuw een uitbreiding van ons assortiment te mogen kondigen. Met Americaine Traiteur breiden we een verlengstuk aan ons bestaande aanbod aan Americain en lanceren we […]

Lees meer

Hiervoor komt u naar onze stand op Horecatel 2019

Al meer dan 50 jaar positioneert Horecatel zich als de belangrijkste B2B-beurs voor professionals in Horeca en Gastronomie in Franstalig België. Het jaar 2019 zal daarop geen uitzondering zijn en dus verwelkomen wij u van 10 – 13 maart 2019 opnieuw in paleis 2 op onze stand 2C12. Dat na […]

Lees meer

Veganaise: de eerste mayo zonder ei van Pauwels

Met een belangrijke rol voor zowel de binding als de smaak, is eigeel misschien wel het belangrijkste ingrediënt van een traditionele mayonaise. Daarmee is deze iconische saus echter meteen ook verboden terrein voor het alsmaar groeiende aantal vegans in onze maatschappij. Bij Pauwels Sauzen hebben we sinds kort, speciaal op vraag […]

Lees meer

horecabeurs bredene pauwels sauzen

Hiervoor komt u naar onze stand op Horecabeurs Bredene

Noteer alvast 25 februari 2019 in uw agenda, want dan opent Horecabeurs Bredene voor de 11e maal haar deuren! De gekende vakbeurs, jaarlijks goed voor meer dan 7.400 professionele bezoekers, zal opnieuw plaatsvinden in het Meeting- en Eventcentrum Staf Versluys te Bredene. Daar zijn we met Pauwels Sauzen ook dit jaar […]

Lees meer

Nieuw: Béarnaise voor koude én warme toepassing

Het nieuwe jaar is een maand ver en dat betekent dat we ondertussen alweer heel wat nieuwigheden ontdekt hebben. Zo ging onder meer de prijs van bier en postzegels omhoog, mochten we voortaan eierschalen gewoon mee in de groene container kieperen en kreeg Vlaanderen er 7 fusiegemeenten bij. Maar er […]

Lees meer

Op deze beurzen kan u Pauwels Sauzen vinden in het voorjaar

Wil u in het nieuwe jaar eens met ons komen praten over sauzen, vinaigrettes of vetten? Dan kan u ons steeds een bezoek brengen op de beurzen waarop wij in het nieuwe jaar aanwezig zullen zijn. U ontdekt ze hieronder. Sirha 26 – 30 januari 2019 Eurexpo, Lyon, Frankrijk   […]

Lees meer

nieuwe dop pauwels sauzen

Nieuwe dop op tubes zorgt voor betere dosering

Tartaar de Luxe, De Romeo’s Saus Speciaal, Andalouse Speciaal, Smoelsaus, Mammouth, Toscaanse Saus, Truffel Mayonaise, … . Al deze sauzen hebben hun leuke crunchy bite te danken aan échte stukjes ui, augurk, truffel etc. Om ervoor te zorgen dat die crunchy stukjes probleemloos door de opening van de dop kunnen, […]

Lees meer