Overburen lanceren verfrissend take away-concept met lokale producten en Pauwels sauzen

Overburen lanceren verfrissend take away-concept met lokale producten en Pauwels sauzen

28-08-2020

Op 1 september 2020 opent een nieuwe take away-zaak schuin over het hoofdkantoor van Pauwels Sauzen in Ranst. Met Broodjes & Burgers (B&B) kiezen uitbaters Lizy en Adelmar voor een verfrissend concept van lekkere streetfood bereid met producten uit de streek… vanop de oprit van de gezinswoning. 


TAKE AWAY CONTAINER

Commercieel vertegenwoordiger van Pauwels sauzen Jeroen De Meyer (links) met Adelmar (midden) en Lizy (rechts) — © Jan Auman, Gazet Van Antwerpen

Al ruim 14 jaar runnen Lizy Sips en Adelmar Smet met succes de verhuisfirma Antigoon in Antwerpen. Daarnaast kan Adelmar ook nog eens een aardig potje koken, iets wat hij al meer dan 20 jaar bewijst in verschillende restaurantkeukens. Zo was het koppel recent nog nauw betrokken bij de geslaagde doorstart van restaurant Den Horst in Schoten onder de nieuwe naam Ciconia. Het palmares van Lizy en Adelmar oogt dus al behoorlijk indrukwekkend, maar dat weerhield het koppel er niet van een nieuwe droom na te jagen.

Een twintig voet container, meer hadden Lizy en Adelmar niet nodig om de stap te zetten. “Vanaf 1 september serveren we vanuit de ingerichte container – die met toelating van de gemeente gewoon op de oprit van de gezinswoning staat – bijzondere broodjes en burgers om af te halen”, zegt Lizy. “Daarmee mikken we vooral op alle mensen die dagelijks in de industriezone Ter Straten komen werken en er passeren richting autosnelweg. Deze mensen kunnen nu bij ons terecht voor een snel ontbijt, warme panini’s, verse slaatjes en natuurlijk een ruim assortiment culinaire broodjes en burgers. Dat we dit in take away-vorm aanbieden, is een bewuste keuze. De coronacrisis heeft aangetoond dat er muziek in afhaalmaaltijden zit.”

LOKALE PRODUCTEN

Het verfrissende concept van Broodjes & Burgers kan al voor de opening op heel wat bijval rekenen in de streek. Lizy en Adelmar kiezen er namelijk bewust voor om de banden met lokale leveranciers aan te halen. “We kiezen voor producten uit de streek waardoor we ons nog eens onderscheiden én verankeren in de regio”, zegt Adelmar. “Zo komen de artisanale hamburgerbuns, panini’s en hot-dogbroodjes die we serveren uit Broechem en de sauzen zelfs van de overkant van de straat. Met Pauwels sauzen hebben we namelijk een stevige partner op amper 100 meter van onze deur die mee de schouders onder onze container zet. Lokaler wordt het dus niet!”

Na een kennismaking in het voorjaar, inclusief een uitgebreide proeverij, besloot Adelmar om met de truffelmayonaise van Pauwels zelfs een ‘signature burger’ te maken. “Dit is een runds- of kipburger met sla, tomaat, gebakken ui, chorizo, gekookt ei, kaas en dan de truffelmayonaise. Daarnaast nemen we de Mayonaise, Andalouse Chef en Tomatenketchup in BIB. Voor de overige sauzen zoals Tartaar de Luxe, Toscaanse, Pepersaus, Brazil, Martino, Hamburger Triple etc. starten we met de tubes. Die vind ik handig in gebruik, lekken niet en hebben een lange houdbaarheid. We nodigen heel de industriezone alvast uit om het assortiment burgers, broodjes én sauzen te komen ontdekken vanaf 1 september”, besluit Adelmar.

Broodjes & Burgers is open van maandag t.e.m. vrijdag tussen 06u30 en 17.00. 

 

 

 


Vernieuwd Pauwels Sauzen-Vastgoedservice koestert grote ambities

Geslaagde transferperiode doet het beste vermoeden. Het cyclocross team Pauwels Sauzen-Vastgoedservice vertoeft momenteel […]

Meer lezen

De Romeo’s en Pauwels Sauzen lanceren De Romeo’s Saus Speciaal

Een nieuwe succesnummer voor de populaire Vlaamse muziekgroep Pauwels Sauzen slaat de handen […]

Meer lezen

De beste Belgische sauzen op het mooiste retrofestival van het land

Zondag 26 augustus wordt Bobbejaanland voor een tweede jaar op rij omgetoverd tot […]

Meer lezen

Verbeterde squeezability van de 1 liter knijpflessen

Begin 2017 staken we de beste Belgische sauzen in een gloednieuw jasje. De […]

Meer lezen

Pauwels Sauzen breidt gamma uit met Pili Pili

Pauwels Sauzen staat al jarenlang bekend voor haar rijke aanbod aan koude sauzen. […]

Meer lezen

Tartaar de Luxe nu ook in PET bokalen

De Tartaar de Luxe van Pauwels Sauzen is aan een ware opmars in […]

Meer lezen

Pauwels Sauzen lanceert nieuwe website voor professionals in foodservice

Al meer dan 100 jaar produceert Pauwels Sauzen de beste Belgische sauzen, vinaigrettes, […]

Meer lezen

Horeca Expo 2018: 6 redenen om Pauwels Sauzen te bezoeken

In onze interne keuken zijn we al enkele maanden bezig met de voorbereiding […]

Meer lezen

Pauwels Sauzen op zoek naar tweede naamsponsor

Enkele jaren geleden besloot Pauwels Sauzen om samen met Vastgoedservice haar brede schouders […]

Meer lezen

Sauzen op tafel met de nieuwe 500ml verpakking van Pauwels Sauzen

De behoeften van onze klanten evolueren voortdurend. Bij Pauwels Sauzen denken we dan […]

Meer lezen