Algérienne

SMAAKT OVERAL

Pauwels sauzen? Dat is de nieuwe wind die raast door de sauzenrayon van de supermarkt en we zijn er speciaal voor wie op zoek is naar iets ánders. Voor wie houdt van stukjes look in de Looksaus en Cocktailsaus met cognac verkiest in plaats van met whiskey. Voor zij die niet bang zijn voor een stukje vlees met Algérienne en gelukkig worden van Kebabsaus of nog beter… van onze Happysaus. 

Niet overtuigd? Proef het dan gewoon maar… als je durft. 

Pauwels Winter-gevulde aardappel-01

Zonder saus, is het leven… droog.

Vrijdag, frietjesdag? Dat schreeuwt om de typisch Belgische Mayonaise of Andalouse van Pauwels. Of misschien juist niet, want de unieke smaken van o.a. onze Algérienne, Tartare, Samurai, Burger en zelfs Barbecue kunnen jou wel eens meteen op andere gedachten brengen.

Wees voorbereid op de keuzestress die komt en ontdek nu alvast het volledige gamma Pauwels sauzen.

Pauwels ook bij SOS piet XL

Naar aanleiding van de 60ste verjaardag van Piet Huysentruyt keert de beroemde kok terug op het grote scherm.Met zijn koffertje en de iconische vraag “Wat hebben we geleerd vandaag?” trekt hij weer heel Vlaanderen rond. Ook de sauzen van Pauwels maken hun intrede in SOS Piet XL.

Pauwels winter-retail_gepofte aardappel-crop

Geen inspiratie? Haal de andalouse bij onze recepten.

Geef die alledaagse croque monsieur een bijzondere toets of haal een keer alles uit de kast met een plateau feestelijke halloumisticks to share: dankzij onze recepten wordt elke maaltijd een feest!

de smaak te pakken? laat van je horen!

Vind jij onze sauzen heerlijk zacht van smaak of juist lekker pikant? We horen graag wat u van onze sauzen vindt. 

Schrijf een beoordeling van je favoriete of minder favoriete sauzen en verdien een gratis tube naar keuze… Zo simpel kan het zijn! 

Pauwels winter-foodservice_gourmet

Blijf op de hoogte

Reviews
Ben geen sausboerke maar heb de looksaus en tartaar geproefd en moet wel zeggen dat ze lekker zijn ?
Kathleen V.
deel jouw pauwels-moment
#Pauwelssauzen