24-03-2022

Pauwels Sauzen breidt gamma uit met 260ml “pocket sauzen”

Ruim 10 maanden na de lancering van het eerste assortiment Pauwels sauzen voor thuisgebruik in 500ml is het tijd voor een eerste uitbreiding van het gamma: een nieuw gamma in een kleinere tube van 260ml, inclusief 3 nieuwe smaken.

SIZE/SAUS MATTERS

Toeval of niet, maar net als het assortiment Pauwels sauzen in 500ml bestaat ook het nieuwe assortiment in 260 ml uit 9 smaken. Daarvan kennen onze trouwe fans al 6 smaken vanuit het assortiment in 500ml: Andalouse, Brasil, Cocktail, Looksaus, Mayonaise en Samurai. Deze 6 sauzen zijn voortaan dan ook beschikbaar in zowel 500ml als 260ml. 

Daarnaast voegen we aan dit gamma van “pocket sauzen” drie gloednieuwe smaken toe die enkel in dit 260ml-gamma beschikbaar zijn: een lichtgerookte BBQ met een zoete honingtoets, een zachte Mosterd en een zoetzure Sweet Chili.

Benieuwd hoe ons volledige gamma er nu uitziet? 

nieuwe smaken

Pauwels BBQ saus 260ml retail

BBQ

 Howdy partner! Maak kennis met de subtiele rooksmaak en zachte honingtoets in deze BBQ-saus. De ideale balans tussen hartig en zoet, ruw en elegant.

Pauwels Mosterd saus 260ml retail zacht

Mosterd

Oer-Belgisch en dus écht iets voor ons: een traditionele mosterd, verfijnd en zacht van smaak om je helemaal te laten gaan. Kortom: een must (-ard) bij ieder aperitief.

Pauwels Sweet chili 260 ml retail zoetzuur tomaat knoflook paprika

Sweet Chili

Relax ’n Chili…, want dit is precies wat fingerfood nodig heeft: een zoetzure dip met toetsen van tomaat, rode peper, knoflook en paprika. 

waar verkrijgbaar?

Een assortiment Pauwels sauzen in 260ML zal dit voorjaar verkrijgbaar zijn bij Jumbo, Carrefour en Delhaize. De bekende ketens zullen in de loop van de komende weken (een selectie van) onze sauzen een plaats geven in de supermarkt. Houd dus zeker onze Store Locator in de gaten, want zodra onze sauzen verkrijgbaar zijn in een nieuwe supermarkt zullen wij onze Store Locator bijwerken.