Waar Pauwels sauzen kopen?

Vind hier een supermarkt in de buurt.

Vind jouw winkel

Sito presto nood aan een tube échte mayonaise? Of wil je weten waar je moet zijn voor die heerlijke samurai saus met chili flakes? In één klik op de kaart vind je het dichtstbijzijnde winkelpunt.

    

   IN WELKE SUPERMARKTEN VIND JE PAUWELS SAUZEN?

   Je vindt Pauwels sauzen vandaag (of zeer binnenkort) in winkels van zo goed als alle bekende supermarktketens in België. Zo ligt het volledige assortiment nu al vast in de rekken van alle supermarkten van Jumbo, Match, Smatch en Cora. Al deze winkelpunten zijn dan ook vast opgenomen in de Store Locator.

   Vanaf 9 mei vind je onze sauzen bij alle winkelpunten in België van Lidl terwijl winkelketen Alvo de week nadien opstart en Aldi met al zijn winkelpunten van start gaat vanaf juli ’22. Daarnaast bestellen ook de winkels van Carrefour en Delhaize steeds vaker een selectie aan Pauwels sauzen. Het aantal winkels van Carrefour en Delhaize groeit dan ook gestaag en we doen ons best om de Store Locator steeds up-to-date te houden.

   Merk je dat onze Store Locator niet meer accuraat is? Vind je onze sauzen m.a.w. niet meer terug in je favoriete supermarkt? Of heb je onze sauzen gezien in een winkelpunt dat nog niet op onze store locator staat? Laat het ons weten via onderstaande button en wij voeren meteen de nodige aanpassingen door.