Veganaise wordt Vegan Mayo

Veganaise wordt Vegan Mayo

08-08-2019

De eerst primeur van het najaar is een feit! Waar we in het voorjaar onze eerste mayo zonder ei nog maar op de markt brachten, is datzelfde product 6 maanden later alweer toe aan een belangrijke opwaardering. Het resultaat: een nieuwe verpakking én een nieuwe naam. 


VEGAN MAYO

vegan mayo van pauwels sauzenDeze maand nemen we afscheid van onze Veganaise, zoals we dit product vandaag kennen. Het receptuur van deze mayo zonder ei blijft weliswaar volledig behouden, de verpakking én bijhorende benaming van het product maken wél plaats voor iets nieuws.

Voortaan zal de bestaande Veganaise namelijk beschikbaar zijn in een tube met mooie sleeve (zie foto), precies zoals u dat van ons gewend bent. Daarnaast wordt het product omgedoopt tot ‘Vegan Mayo‘. “Een naamsverandering waarmee we nog duidelijker maken dat het product een variant is op de traditionele mayo (-naise)”, zegt Sales Manager Joeri Vandermeeren. “Op onze website vindt men de Vegan Mayo dan ook terug in het overzicht van Mayonaise. Dat ook de verpakking een upgrade krijgt, heeft het product te danken aan de grote vraag vanuit de markt. De reactie van de markt heeft ons idee namelijk bevestigd dat de vraag naar vegan sauzen groeit en daarom krijgt onze Vegan Mayo nu ook een vaste stek in ons assortiment.”

EERSTE MAYO ZONDER EI

Op 13 februari 2019 publiceerden we het bericht dat we bij Pauwels voor het eerst in onze 110-jarige geschiedenis een mayo zonder ei op de markt brachten onder het Pauwels-label: Veganaise.

“Gedurende het voorjaar presenteerden we dit nieuwe product op alle beurzen waar we met ons team aanwezig waren”, zegt Joeri. “Vlijtig werden daarbij alle reacties genoteerd door ons commercieel team. Daarbij merkten de klanten steevast op dat de smaak zeer lekker was, maar dat de verpakking niet in lijn was met wat men van ons gewoon is.”

In tegenstelling tot de kleurrijke 360°-sleeves waar de producten van Pauwels voor gekend staan, werd de Veganaise bij haar eerste productie afgevuld in een transparante tube (zie foto) met een eenvoudig, wit etiket. “Dat hebben we zo beslist omdat het product gedurende het voorjaar in een testfase voor de snackingindustrie vertoefde”, aldus Joeri. “We wilden namelijk kijken of de Belgische snackindustrie klaar was voor een mayo zonder ei. Toen net voor de zomervakantie de balans opgemaakt werd, concludeerden we dat de vraag naar veganistische sauzen in elke uithoek van het land toeneemt”, bevestigt Joeri. “Die vaststelling sluit natuurlijk aan bij het feit dat het volledige veganistisch voedingspatroon aan populariteit wint. Daar waar de veganistische snacks als paddenstoelen uit de grond schieten, kunnen bijhorende sauzen onmogelijk achter blijven. Of we nu ook gaan kijken om ons veganistisch aanbod uit te breiden, zal de toekomst uitwijzen.”

MEER INFO OVER VEGAN MAYO?

Neem contact op met ons commercieel team. De contactgegevens van onze vertegenwoordiger in uw regio vindt u via onderstaande button.


Vernieuwd Pauwels Sauzen-Vastgoedservice koestert grote ambities

Geslaagde transferperiode doet het beste vermoeden. Het cyclocross team Pauwels Sauzen-Vastgoedservice vertoeft momenteel […]

Meer lezen

De Romeo’s en Pauwels Sauzen lanceren De Romeo’s Saus Speciaal

Een nieuwe succesnummer voor de populaire Vlaamse muziekgroep Pauwels Sauzen slaat de handen […]

Meer lezen

De beste Belgische sauzen op het mooiste retrofestival van het land

Zondag 26 augustus wordt Bobbejaanland voor een tweede jaar op rij omgetoverd tot […]

Meer lezen

Verbeterde squeezability van de 1 liter knijpflessen

Begin 2017 staken we de beste Belgische sauzen in een gloednieuw jasje. De […]

Meer lezen

Pauwels Sauzen breidt gamma uit met Pili Pili

Pauwels Sauzen staat al jarenlang bekend voor haar rijke aanbod aan koude sauzen. […]

Meer lezen

Tartaar de Luxe nu ook in PET bokalen

De Tartaar de Luxe van Pauwels Sauzen is aan een ware opmars in […]

Meer lezen

Pauwels Sauzen lanceert nieuwe website voor professionals in foodservice

Al meer dan 100 jaar produceert Pauwels Sauzen de beste Belgische sauzen, vinaigrettes, […]

Meer lezen

Horeca Expo 2018: 6 redenen om Pauwels Sauzen te bezoeken

In onze interne keuken zijn we al enkele maanden bezig met de voorbereiding […]

Meer lezen

Pauwels Sauzen op zoek naar tweede naamsponsor

Enkele jaren geleden besloot Pauwels Sauzen om samen met Vastgoedservice haar brede schouders […]

Meer lezen

Sauzen op tafel met de nieuwe 500ml verpakking van Pauwels Sauzen

De behoeften van onze klanten evolueren voortdurend. Bij Pauwels Sauzen denken we dan […]

Meer lezen