Wedstrijdreglement

 

Hieronder staat het wedstrijdreglement met betrekking tot de actie die loopt op het officiële Facebook-kanaal van Pauwels sauzen met als prijs een pakket met 6 Pauwels sauzen.


 

coronawin

Organisator wedstrijd:

Pauwels Sauzen

Wedstrijdmechanisme:

Facebookpost: “Welke frietbuddy heb jij het meest gemist en waarom? Comment ook welke saus er op jullie frietjes mag. Wij kiezen de 10 leukste reacties uit en sturen een pakket op met 6 Pauwels sauzen.’

Deelname wedstrijd:

Deelname gebeurt door een comment te plaatsen bij de Facebookpost. Iedereen die reageert op de facebookpost met een antwoord op de vraag, maakt kans op de prijs. Door het commenten op deze post, gaat men akkoord met het wedstrijdverloop.

Aanduiding winnaar:

Pauwels Sauzen kiest de 10 leukste reacties uit. Deze 10 winnaars, ontvangen de prijs zoals omschreven + wij sturen diezelfde prijs op naar de vriend die zij uitkozen in hun reactie.

Bekendmaking winnaar:

Wanneer de wedstrijd afgelopen is, zie Looptijd Wedstrijd, plaatst Pauwels Sauzen een reactie op de comment van de winnaars.

Overhandiging prijs:

Na aangeduid te zijn als winnaar, dient de deelnemer binnen de 7 dagen in prive bericht op facebook de adresgegevens op te geven voor het ontvangen van de prijs. Deze zal verzonden worden door Pauwels Sauzen per post.

Looptijd wedstrijd:

07/05 – 15/05